|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο την συμβουλη ενος φιλου
αποφασησα να αγορασω ενα συστημα CO2 ετσι θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο για ενυδρειο 30λιτρων |
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτα τα λιτρα, ενα DIY με μαγια και ζαχαρη, πιστευω θα ειναι μια χαρα. Βεβαια, πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος, επειδη ανισορροπια σημαινει μεγαλα προβληματα, κυριως σε λιγα λιτρα. Απο την αλλη, τα ετοιμα συστηματα τυοπου tetra optimat δεν τα εχω σε εκτιμηση (προσωπικη αποψη, παντα). Φυσικα, η καλυτερη, πιο σταθερη (και πιο ακριβη) λυση ειναι η μπουκαλα.
Υ.Γ. Υπαρχει παντα και το κουμπακι "αναζητηση", οπου μπορεις να βρεις πολλες συζητησεις για το θεμα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ποψη μου είναι να κρατήσεις το DIY
Σε τόσα λίτρα, εφόσον το στησεις σωστα, κανει μια χαρα τη δουλεια του Αν πας σε 100αρι και πάνω, τότε το σκέφτεσαι...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχω DIY CO2
αποφασησα να μεινω με αυτο και ισως απο τον νεο χρονο να αγορασω συστημα ή 1 μικρη μπουκαλα ------------------------- Αρα καλητερα να μην αγορασω τιποτα να μεινω με DIY ------------------------- Αν ομως θελω να βαλω καποιο γρασιδακι θα ειναι αρκετο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 09-08-13 στις 09:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γαριδαδικο στηνεις;
¶ποψη μου είναι, αν έχεις χώρο, μάζεψε χρήματα για μεγαλύτερο ενυδρειο Καλο το CO2, αλλα δεν αποτελεί το πρώτο βημα που κανει κάποιος στο χόμπι μας (προσωπική άποψη) Θα έρθει κάποια στιγμη η ώρα για δύσκολα φυτά Φυσικα μπορει και να μην έρθει ποτε. Υπάρχουν εύκολα φυτάκια που με DIY τα πάνε μια χαρα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα γαριδαδικο
που τρεχει περιπου 9 μηνες (με τις γαριδες) ------------------------- Να αυτο ειναι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=73088 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 09-08-13 στις 09:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συστημα cο2 | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 23-10-11 19:22 |
Συστημα co2 | Red crystal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 11-07-09 08:28 |
Συστημα CO2 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 17:10 |
ΣΥΣΤΗΜΑ CO2 | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 60 | 04-12-07 17:51 |