|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ήρθε το καλοκαίρι
και θα λείψω κάποιες μέρες , θα χρειαστεί να πάω να αγοράσω μια αυτόματη ταιστρα Έχετε να μου προτείνεται κάποια? Καλά λόγια έχω ακούσει για την juwel και της eheimw αλλά οι δεύτερες ακριβουτσικες οπότε σκέφτομαι για της juwel Για πειτε.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλοί την έχουμε αυτήν
http://www.ebay.com/itm/Automatic-Au...item2c8494eb78 φθηνή και αρκετα λειτουργική, μέχρι 3 διπλά ταίσματα τηυν ημέρα. Αν προλαβαίνεις να την πάρεις από ebay στη προτείνω
|
||||
|
||||
![]()
Tι ψαρια και ποσες μερες θα λειψεις?
|
||||
|
||||
![]()
Κάρα τύχει την
βρήκα σε ένα μαγαζί και την πήρα βέβαια πιο ακριβά Έχω 2 clown , 1 sixline , 1 fridmani και 1 yellow watchman goby Για 10 μέρες αλλά θα την βάλω από τώρα να δουλεύει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτόματη αναπληρωση | mikrosaquaristas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 01-06-11 17:46 |
Αυτόματη ταίστρα | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-01-10 01:42 |
Aυτόματη ταΐστρα | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-12-05 01:20 |