|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.επειτα απο την ολοκληρωση της εγκαταστασης ανεμιστηρων στο γωνιακο μου,αρχιζω να ψαχνομαι για καποιον controller.την δουλεια μου βεβαια την κανω μια χαρα με αυτον που μου κατασκευασε ο αδερφος μου,αλλα το ηθελα πιο εμφανισιμο κ γιαυτο ψαχνομαι να αγορασω.διαβαζοντας εδω μεσα εχω διαπιστωσει οτι ο πιο δημοφιλης λογω αξιοπιστιας κ τιμη ειναι ο stc-1000.αυτο οου με εχει μπερδεψει κ γιαυτο ζηταω γνωμες,ειναι οτι ψαχνοντας τον συγκεκριμενο επεσα σε καποιες διαφορες κ στις οποιες δεν γνωριζω που να κατασταλλαξω.υπαρχει με το σηματακι (stc-1000) κατω δεξια,υπαρχει καθετα δεξια κ τελος μαζι με το stc-1000 γραφουν κ ορισμενοι eliwel.θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν διαφορες,ποιον να επιλεξω σαν πιο αξιοπιστο κ απο που να παραγγειλω για πιο αξιοπιστα κ γρηγορα.ρωταω επειδη ειναι η πρωτη μου αγορα απο ebay κ δεν γνωριζω πολλα.σας ευχαριστω κ περιμενω απαντησεις σας οπως φυσικα κ τυχων ερωτησεις.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδεσμολογιες και προγραμματισμος του Controller θερμοκρασίας STC-1000 | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-05-18 07:21 |
Controller θερμοκρασιας stc-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 02-07-16 10:40 |
Controller θερμοκρασιας STC-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 122 | 01-06-16 16:27 |
controller stc-1000 βοήθεια! | chrisvari | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 01-06-13 15:53 |
βοήθεια με controller θερμοκρασίας stc 1000 | n_vergopoulos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-06-12 19:31 |