|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.Ρε παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί εχω σαλτάρει.Έφτιαξα σήμερα τα ανεμιστηράκια πάνω στο καπάκι και όλα είναι κομπλέ.Όταν δηλαδή τα συνδέσω απευθείας στο ρεύμα πριν το μετασχηματιστή δουλεύουν κανονικά.Όταν όμως τα συνδέσω στη προβλεπόμενη έξοδο του controller,ενώ έχω σετάρει τον controller,δεν δουλεύουν.Δηλαδή το ενυδρείο δείχνει οτι έχει 25,5 εγω το έχω ρυθμίσει να ανοίγει στους 23.Όταν πρωτοανοίγω τον controller,αναβοσβήνει μία κουκίδα στο cool και μετά απο ένα λεπτό η κουκίδα μένει σταθερή στο cool,ακούγεται ένα click,αλλά δεν δίνει εντολή να δουλέψουν τα ανεμιστηράκια.Τι μπορεί να συμβαίνει?Έχετε καμιά ιδέα?Επίσης απο τα 3 ανεμιστηράκια πώς γίνεται να δουλεύει το ένα πιο δυνατά απο τα άλλα?Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδεσμολογιες και προγραμματισμος του Controller θερμοκρασίας STC-1000 | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-05-18 07:21 |
Controller θερμοκρασιας stc-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 02-07-16 10:40 |
Controller θερμοκρασιας STC-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 122 | 01-06-16 16:27 |
βοήθεια με controller θερμοκρασίας stc 1000 | n_vergopoulos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-06-12 19:31 |