|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια μου χαλανε τα πιστια στρατιοτες τι μπορει να φταιει ???
![]() ![]() ειναι κατω απο τη λαμπα αλλα το ενυδρειο εχει ροη λετε αυτο να φταιει ?
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου χαλουσανε επειδη ηταν κοντα στην λαμπα,,τα εκαιγε το πολυ το φως.
Αυτα που ηταν στο πλάι ηταν καλα.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα σε πολυ δυνατο φωτισμο και σχεδον διπλα στη λαμπα, ειχαν γινει πολλα και τεραστια. Φως και νιτρικα θελουν, ουσιαστικα. Η ροη δεν τα ενοχλει.
|
||||
|
||||
![]()
η ροη βασικα τα κανει να μενουν νανακια, αλλα δεν χαλανε.
Η ζεστη της λαμπας τα κανει να χαλανε (οχι το δυνατο φως... ειχα βγαλει δοκιμαστικα στο ηλιο μερικα και γιναν ολοκληρα λαχανα)
|
||||
|
||||
![]()
Σε 60αρι με 48 watts που τα ειχα, παντως, αναπτυσσονταν με πολυ γρηγορους ρυθμους και ηταν υγιεστατα. Η σταθμη του νερου απο τις λαμπες δεν ηταν μεγαλυτερη απο 2 εκατοστα. Οταν τα εβαζα σε αλλα ενυδρεια με χαμηλοτερο φωτισμο, χαλουσαν.
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο σε εμενα τα φυλα χαλουσανε απο την ζεστη ,,στο θοδωρο πηγαίνανε καλα,,
Εγω ειχα λαμπα Arkadia 18 watt για φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τα φωτα ειναι απο πανω περιπου 15 εκ εχω καμια 100 βαττ δε νομιζω να φταιει αυτο μια και ειναι στην επηφανια κατι αλλο ειναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικα εχεις???
Το κερατοφυλο το δοκιμασες να δεις αν σου παει. Αν δεν σου καθετε το κερατοφυλο τοτε δεν εχεις νιτρικα.
|
|||
|
|||
![]()
ειχα το ιδιο προβλημα τα νιτρικα φταινε ηταν λιγα
|
|
||||
|
||||
![]()
λετε ε
εχω μωρα ψαρακια μεσα δε μπορω να παιζω με τα νυτρικα τα προτιμω κατω του 10 ![]()
|
|||
|
|||
![]()
λιπασμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαζω φλουρις αλλα βαζω ελαχιστο βαζω ενα καπακι σε 700 λιτρα εχω 10 φυτα ολα κι ολα μεσα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
σα να μην βαζεις ειναι , παντως σε τοσα λιτρα ειναι δυσκολο να ανεβασεις νιτρικα γιατι φανταζομαι εχεις μεγαλα ψαρια και κανεις μεγαλες αλλαγες και σιγουρα θα εχεις και λιγο φωτισμο σε αναλογια οποτε λιγο δυσκολο να τα κρατησεις οπως πρεπει
|
|
||||
|
||||
![]()
λαθος 1000 λιτρα ξεχασα το σαμπ εχω πολυ λιγα φυτα ομως 5 ανουμπιες και αλλες 5 κρυπτοκορινες και λιγο πελια σε ενα ξυλο γιαυτο δε βαζω πολυ η δοσολογια του φλουρις ειναι για ενυδρειο φουλ φυτεμενο
αλλα τωρα τελευταια σκεφτομε να το κανω το ενυδρειο ποιο χαι τεκ ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχουν παρα πολλά φυτά που δεν χρειάζονται ουτε πολύ φως ουτε προσθήκη co2 αν και με αυτά τα 2 τα φυτά πάνε σφαίρα αλλά εσύ με τόσο μεγαλο ενυδρείο υποψιαζομαι ότι θα εχεις ψάρια που δεν θα ανέχονται και πολύ τα φυτά
|
|
||||
|
||||
![]()
οι τιγρης δεν ασχολουντε καν 2 πλεκο ισος που τα τσαλακονουν λιγο αλλα τις ανουμπιες τις κρατανε πενα
![]() το θεμα ειναι να ποιασουμε και λιγο βιοτοπο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και μενα τα πιστια οταν ηταν στους 15 ποντους απο τις λαμπες ψιλοχαλουσαν!Τωρα που επεσε η σταθμη του νερου αρχισαν να φουντωνουν και να μεγαλωνουν σαν τρελα
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον οτι να'ναι γινεται με το συγκεκριμενο φυτο, αν κρινω οτι ο καθενας εχει να αναφερει διαφορετικες συνθηκες που το οδηγησαν να αναπτυχθει σωστα. Οποτε, πειραματισμος θα σου ελεγα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε βγαλε ακρη τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
εγω ηξερα οτι τα χαλαει η ροη αντε βγαλε ακρη τωρα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε 60αρι ενυδρειο με eheim 2213 και τα pistia να κανουν βολτες πανω στην επιφανεια, δεν ειδα κατι τετοιο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί χαλανε τα φυτα μου; | aquatic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-03-13 22:54 |
προβλημα με πιστια | Χρηστος Ζ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-11-12 10:31 |
υλικα φιλτρου χαλανε μετα απο αχρηστία? | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-09 11:48 |
τεστ-χαλανε??? | joys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-10-07 23:32 |