|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά πρόσφατα έστησαν ένα ενυδρειο και έβαλα μπεζ χαλαζιακη άμμο και απο τότε έχω φάει σκαλωμα να αλλάξω το χαλίκακι απο το μεγάλο μου. Έχω μερικές φωτο. Πως το βλεπετε? Εδώ αυτο που έστησα
|
|
||||
|
||||
![]()
Με την αμμο θα εινα καλυτερο πιστευω.Η αμμος βεβαια ειναι πιο δυσκολη στον καθαρισμο.Οχι οτι με το χαλικι δειχνει ασχημο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για τον βυθο μου | chris.mos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-02-08 04:01 |
Λέω νΆ αλλάξω λίγο την σύνθεση | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-12-06 10:14 |
Να το αλλάξω? | andreasp | Ζωοτόκα | 16 | 26-05-06 17:11 |
Θα σας αλλάξω τα φώτα !!! | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-10-04 09:47 |
Παράγγειλα 2 νέες λάμπες ... πρέπει να αλλάξω starter; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 07-06-03 14:01 |