|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, απο οσα εχω διαβασει εχω καταλαβει πως το διοξειδιο ειναι ενας παραγοντας που περιοριζει τις αλγες, σωστα?
Γιατι σε ενα συγκεκριμενο σημειο που συγκεντρωνεται το διοξειδιο στην επιφανεια πιανουν ολα τα φυλλα των φυτων μου αλγη? Κυριως τριχοειδης(αν δεν κανω λαθος τετοια ειναι) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και η άλγη φυτο είναι αφού εκεί δεν υπάρχουν φυτά οπου θα πατούν όλα τα συστατικά ωφελειτε η άλγη και ευδοκιμεί αυτή
Αυτό φαντάζομαι γίνεται στα φυτά αργής αναπτυξης |
|
||||
|
||||
![]()
Το περιεργο ειναι οτι εμφανιζεται σε φυτο γρηγορης αναπτυξης!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα ο γενικος κανονας που διαβασα κατα καιρους οτι το διοξειδιο περιοριζει τις αλγες δεν ισχυει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ισχυει αν εχεις αρκετή φυτομαζα που θα το απορροφήσει και δεν θα το εκμεταλλευτεί η άλγη
|
|
||||
|
||||
![]()
το διοξιδιο δεν περιοριζει τις αλγες, απλως αν εχεις φυτα που αναπτυσονται ευκολα, με το διοξιδιο θα παρουν ακομα περισσοτερο τα πανω τους σε βαρος των αλγων
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γενικες ερωτησεις περι θαλασσινου(αρχαριος) | georot1981 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 19-02-12 12:06 |
μπουκαλα διοξειδιου στο υπνοδωματιο?? | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 55 | 13-05-11 16:39 |
Απορίες για σύστημα διοξειδιου | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 28 | 26-02-11 00:43 |
Διαχυτηρας Διοξειδιου του ανθρακα | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-05-06 17:15 |