|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια.σημερα το μεσημερι πηγα μια βολτα σε ενα μαγαζι με ψαρια ενυδρεια και γενικως εξοπλισμο ενυδρειων να χαζεψω διαφορα.
σε λιγο καιρο θα στησω ενα ενυδρειο και θελω να δω τι θα βαλω μεσα.οπως κοιτουσα τα ψαρια ειδα κατι μικρα σκαλαρια που μου αρεσαν πολυ.ηταν pterophyllum altum.το ενυδρειο που θα φτιαξω ειναι 60*30*32 (μ*π*υ).πιστευω πως με ολα μεσα θα ειναι πανω απο 50 λιτρα καθαρα.διαβασα πως αυτα τα ψαρια φτανουν σε μηκος τα 15 εκατοστα και υψος 15-20 εκατοστα...μου εκανε εντυπωση λοιπον γιατι μου ειπαν πως για τα λιτρα μου μπορουν να μπουν και οταν τους ειπα πως ειναι το τελικο μεγεθος πολυ μεγαλο για αυτο το ενυδρειο μου ειπαν πως δεν θα το φτασουν σε τοσα λιτρα το τελικο μεγεθος και ολα μια χαρα.εγω καπου εχω διαβασει οτι αυτο δεν ειναι καλο για τα ψαρια. τι να κανω τελικα?
αν δεν μπαινουν αυτα υπαρχει καποιο αλλο ειδος ψαριων που να μοιαζουν με αυτα που να κανουν για τα λιτρα μου?ευχαριστω...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pterophyllum altum DANTUME WILD FORM | panos_auk | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 11-04-12 21:07 |
Pterophyllum altum ή scalare | maxmike | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 17 | 18-03-12 19:24 |
PTEROPHYLLUM SCALARE ALTUM-PERUENSIS | yannis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 21-10-09 15:25 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum ALTUM | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 62 | 10-09-07 14:27 |