|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
Γνωρίζει κάποιος απο τι είδους πλαστικό είναι φτιαγμένα τα καπακια απο τα ενυδρεία Juwel και αν μπορώ κάπου από Αθήνα να αγοράσω σε φύλλα ? Δοκίμασα με plexi ίδιου πάχους και σκέβρωσε (εφτιαξα ψύξη ala Delta66 , αλλα τα εκανα λιγο μαντάρα ...) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καπάκι που έφτιαξες τι διαστάσεις έχει ? Και αν μπορείς βάλε καμιά φωτό και ειδικά από μέσα να δω αν μπορεόις να το ενισχύσεις με καμια γωνια αλουμινίου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν με ενδιαφερει να χρησιμοποιησω plexi . |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πλεξι είναι και αυτό αλλά χυτό, και μάλιστα κολλάει με την ίδια κόλλα που κολλάνε τα πλεξι, αν δεν ήταν πλεξι δεν θα αντιδρούσε η κόλλα πάνω του, το εχω δοκιμάσει, το σχήμα κάνει την αντοχή , όχι μόνο το υλικό, αυτό θέλω να σου πω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Ουγκ , Ουγκ θέλω ενα τετοιο !!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη samgr : 24-02-14 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες μικρο καπάκι και πολλές πληροφορίες για κατασκευές με πλεξιγκλας δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654 για να σε βοηθήσω αν μπορώ πες μου διαστάσεις και βάλε φωτο να το δω. Το καλό που έχει το πλεξιγκλας είναι πως αρκτετες φορες μπορείς να διορθώσεις λάθη ή ατέλειες ------------------------- Παράθεση:
αν βάλει το σαντουιτς είναι ασχημο και παχύ, είναι για άλλες χρήσεις, το σχήμα είναι το μυστικό και οι κόντρες/νεύρα.
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-02-14 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Τακη
Ειναι βασικα και η αφορμη για να ασχοληθω με το αθλημα του plexi Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη samgr : 24-02-14 στις 14:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eχω την αισθηση οτι τα καπακια της JUWEL ειναι απο ABS,το θεμα ειναι βεβαια που θα βρεις φυλλα ABS...
Το Polycarbonate ειναι αρκετα μαλακο και ευκαμπτο και δεν βολευει για τετοιο μηκος. Το PMMA (ακρυλικό -πλεξιγκλας) ειναι σκληροτερο,αλλα σπαζει ευκολοτερα σε μεγαλα μηκη και γενικα αν το ζορισεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν σκευρωνει με τιποτα, σαν τζαμι ειναι, εγω εχω σωθει μ αυτα |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη δεν το έχω υπόψη μου αυτό που λες. Από τιμές τι λέει ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι λιγο πιο ακριβο απο το πλεξι Η τιμη ποικιλει αναλογα με το παχος, περιπου 20ε 2mm το μ2 Συμπαγες(μασιφ) διαφανο |
|
||||
|
||||
![]()
20 είναι φθηνό βρε, 25 έχει το πλεξι το 3αρι. Θα πεταχτώ μια βόλτα να δω
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αληθινά φυτά αντί για πλαστικά ... | bouhy34 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 04-11-13 21:41 |
Πλαστικά φυτα σε μονομαχοενυδρειο | george1995 | Bettas | 10 | 12-08-10 18:25 |
Πλαστικό καφασωτό | frits | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 09-05-10 19:51 |
Πλαστικό ή γυάλινο? | panagiotis265 | Bettas | 20 | 31-03-08 17:55 |