|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
¶ργησα κι εγω να σας παρουσιάσω το δικο μας ενυδρείο, τώρα που βρήκα την ευκαιρία ας γράψω μερικά πράγματα.
Το ενυδρείο είναι Jewel Rio 100 λίτρων, η λάμπα 15w daylight 7500k. Το φίλτρο και ο θερμοστατης δεν θυμάμαι μάρκα γιατί μέσα σε 2 μέρες κάηκαν 2 θερμοστατες (αφου κάηκε ο ένας τον βγάλαμε και βάλαμε άλλον) και το μηχάνημα για τις μπουρμπουλήθρες. Χθες αγόρασε η γυναίκα μου έναν νέο στα 200W αλλά δεν θυμάμαι μάρκα. Το πρίν... Το μετά... Και το τώρα: Το ενυδρείο μου αποτελείται απο: Guppies: 2 αρσενικά,4 θηλυκά και 6 μωρά. Xiphophorus 1 αρσενικό. Mollies: 2 αρσενικά, 4 θηλυκά και αρκετά μωρά. Cardinal Tetra: 3 αγνώστου φύλου. Pleco: 1 αγνώστου φύλου. Algae Eater: 1 αγνώστου φύλου. Red Cherry Shrimps: 10 ενήλικες, αρκετά μωρά. Amano: 1 αρσενική. Apple snail: 1 αρσενικό. Zebra snail: 1 αγνώστου φύλου. Τώρα όσον αφορά τα φυτά έχω αρκετά όπως βλέπετε αλλά δεν γνωρίζω τα ονόματα. Έχω πολλές anubias, valisnerias, κερατοφυλλο, Marimo και αλλα. Απο διακόσμηση εκτός τα φυτά έχω και 2 κομμάτια ξύλου που έχουν εγκατασταθεί οι anubias. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού Φυτεμένου | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 12-01-13 20:14 |
Παρουσίαση του κοινωνικού μας!!! | Koninos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 10-05-11 10:27 |
1η παρουσίαση κοινωνικού 120λιτρου. | ispyii | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 07-04-10 09:04 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |