|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν είμαι σε φάση αναδιοργάνωσης του paludarium που μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51241 Στην αρχική βέρσιον είχα 2 t5 στα 38watt με ένα φωτιστικό που είχα αγοράσει 100 ευρώ, το οποίο όμως μας άφησε χρόνους. Έτσι τώρα σκέφτομαι να φτιάξω ένα μόνος μου και είπα να δοκιμάσω LED. Χρειάζομαι πολύ φως για να φτάνει μέχρι το βυθό, γιατί το ύψος είναι περίπου 1 μέτρο. Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω τους σχετικούς: 1) φωτισμός με LED με καλύπτει; 2) Μπορώ να φτιάξω μόνος μου ή με λίγη βοήθεια απ' όποιον προαιρείται, ένα τέτοιο φωτιστικό (είμαι άσχετος με τα ηλεκτρολογικά) και 3) Συμφέρει οικονομικά ή θα μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι; Ιδανικά δεν θέλω να πληρώσω παραπάνω απ' όσο μου είχε κοστίσει το παλιό φωτιστικό, αλλά αν είναι να φτιάξω κάτι super-duper το συζητάω και για λίγο παραπάνω ![]() Ζητάω πολλά; ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για DIY CO2 | arkoujohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-04-08 20:54 |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
Τα φώτα σας σε DIY CO2. | tsiko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 29-01-08 13:46 |
Τα φώτα ςας | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-05-07 23:18 |
Τα φώτα σας | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 11:38 |