|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!
![]() εδω και δυο εβδομαδες 2 δισκοι μου (cobalt & solid turqoise) εχουν βγαλει κατι μαυρα στιγματα!!ποτε εμφανιζονται ποτε εξαφανιζονται!την μια ειναι σε ενα σημειο την αλλη σε αλλο σημειο.(του σωματος τους) ξερετε τι παιζει μ αυτο???
|
||||
|
||||
![]() χωρις φωτογραφια δεν μπορουμε να πουμε τιποτα μαλλον για peppering μου κανει που δεν ειναι τιποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω φωτο!δεν ειναι peppering σιγουρα!!το peppering ειναι πολυ πολυ μικρα στιγματα οπως εχουν συνηθως οι περισσοτεροι pigeon..αυτα τα στιγματα ειναι λιγο πιο μεγαλα!!
|
||||
|
||||
![]()
και μενα για πεπερινγκ μου λεει ειναι καπως ετσι?
![]() δεν εχουν στανταρ μεγεθος αλλα και χωρις φοτο μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε που δεν οδηγουν πουθενα. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι mike..δεν ειναι πεπερινγκ...εχω κ γω τον pigeon μου με πεπερινγκ.ξερω πως ειναι.
αυτα που σας λεω ειναι σαν κοκκοι ΠΕΡΙΠΟΥ σε μεγεθος φακης..δεν εχω κ φωτο ρε γαμωτο γτ δεν εχω καλη αναλυση.κ να βγαλω δεν θα φαινετε..
|
||||
|
||||
![]()
απο συμπεριφορα πως πανε ?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λες να εχει black spot disease ? δυσκολο μου κανει για χρονια δεν εχουμε κρουσμα στην Ελλαδα
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να σ πω???απο συμπεριφορα ΟΛΑ φυσιολοογικοτατα!!!!στην φωτο με τον κοπαλτ εχει 2 ειδη στιγματα.τα ψιλουλια και τα πιο μεγαλα σωστα??η κανω λαθος??(στην δευτερη φωτο του mike)
|
||||
|
||||
![]()
το σιτε που πηρα την φωτο το λεει κομπαλτ πεπεριγκ τωρα για βλακ σποτ μπορει να ναι μιας και δεν ξερουμε απο που εγινε εισαγωγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
λες να ειναι πεπερινγκ που βγαζουν οι μπλε κ να ειναι διαφορετικο απ αυτο στην φωτο με τον pigeon?
|
||||
|
||||
![]()
αδερφε χωρις φωτο δεν κανουμε τιποτα ..... βρες μια μηχανη απο φιλο ... δωσε και μετρησεις και πες ρουτινες αλλαγων
|
|
||||
|
||||
![]()
pH:6
Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:75 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ Θερμοκρασία:29C θα προσπαθησω για φωτο αυριο...
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Τρύφωνα μπας και είναι ελιές???
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...ή ψειρες??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι τσιμπουρια...πεσατε κ οι 2 εξω...
![]() ![]() ![]() τεσπα..στο θεμα μας!σημερα που ηθελα να βγαλω φωτο δεν ειχαν τιποτα.οταν ξαναεμφανισουν θα βγαλω!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ισως να ειναι κυστες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαυρα στιγματα και επιθετικοτητα | ellin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 10-02-12 15:19 |
μαυρα στιγματα-σκιες??? | Efh | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:17 |
μαυρα στιγματα σε χρυσοψαρα | antste | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-10-11 12:30 |
μαυρα στιγματα | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 24-04-08 14:32 |
μαυρα στιγματα στις anubias | bas_754 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-09-07 18:30 |