|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας εδω και λιγο καιρο ειχα μπει στην φαση να φτιαξω ενα ενυδρειο για να διακοσμησει την βιβλιοθηκη μ το οποιο και τρεχει εδω και εναν μηνα περιπου και ελπιζω σε κανα μηνα απο τωρα να το κανω οπως το εχω σκεφτει γτ τωρα ειναι αδειο λογω κρισης ακοθω και μερικες προτασεισ σας για το τι μπορω να κανω
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ.. ΖΗΤΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ Σ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.. Η ΒΑΛΕ FULL ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ. Κ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΗ ΝΕΡΟΥ Κ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ ΟΞΥΓΩΝΟΥ ΝΑ ΓΛΗΤΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΡΕΥΜΑ!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 λιτρα φυτεμενο??? | alan boy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 29-12-12 23:09 |
600 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο... | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 16-03-11 12:10 |
~20 λιτρα φυτεμενο | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-01-11 22:55 |
54 λιτρα φυτεμενο | thanasis76 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-02-09 11:17 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |