|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Περίβλημα "βιολογικού" (;) φίλτρου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Είμαι πολύ πολύ αρχάριος στο "άθλημα" των ενυδρείων και θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Το ενυδρείο που έχω είναι χωρητικότητας 120 λίτρων και όταν το αγόρασα συνοδευόταν από ένα βιολογικό ( ![]() Είναι από αυτά τα φίλτρα που έχουν ένα πλαστικό περίβλημα και μέσα βάζεις την αντλία νερού, τον υαλοβάμβακα, τα κεραμικά δαχτυλίδια κλπ κλπ. Ελπίζω να καταλάβατε τι είδους φίλτρο εννοώ. Σε αυτό το φίλτρο λοιπόν, μου έχει σπάσει σε 2 σημεία το πλαστικό περίβλημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή ροή του νερού μέσα από το φίλτρο και να χρειάζεται να κάνω αλλαγές νερού στο ενυδρείο πολύ πιο συχνά. Ρώτησα σε 2-3 petshops και μου είπαν πως το πλαστικό περίβλημα δυστυχώς δεν πωλείται ξεχωριστά και θα πρέπει να αγοράσω ολοκληρωμένο φίλτρο με όλα τα συμπράγκαλα του. Γνωρίζετε μήπως εσείς αν μπορώ να βρω κάτι τέτοιο; Σας ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια... |
|
Εμφανίσεις: 4670
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μπορώ να "λυγίσω" μόνιμα σωλήνα φίλτρου; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 21-10-10 21:07 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
..επιλογή "αθόρυβου" φίλτρου.. | makis_st | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 16-06-10 21:54 |