|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο λοιπόν είναι 270λίτρων με μήκος 110 εκατοστών. Θέλω να γίνει mbuna και προβληματιζομαι ως προς ποια ψάρια θα μπουν μέσα. Μία σύνθεση που έχω σκεφτεί, και εδώ θέλω φυσικά τη βοήθεια σας,είναι απο ένα χαρέμι από τα παρακάτω: lambido, socolofi, (σκεφτομουν saulosi αλλά από τη στιγμή που υβριδιζουν με τα σοκολοφι, αποκλείονται )και τέλος κάποιο άλλο μικρό σχετικά και όχι πολύ επιθετικό είδος (ακούω προτάσεις ). Θα ήθελα λοιπόν τις γνώσεις και τις ιδέες σας για το συγκεκριμένο σχέδιο. Νομίζω πως 3*4=12 ψάρια είναι αρκετά για τα λίτρα μου. Ή μήπως θα μπορούσε να προστεθεί ακόμη ένα χαρέμι;
------------------------- Σκέφτομαι για τρίτο είδος κάποιο ειρηνικό iodotropheus. ------------------------- Πχ: rusty cichlid Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ilias ts : 02-09-12 στις 11:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνθεση για Malawi 400lt | Ektorakos | Malawi | 8 | 04-10-11 09:11 |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Νέο 300 λίτρων Mbuna | gemini_str | Malawi | 7 | 27-09-04 13:00 |