|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
αυτο ειναι το προτο ενυδρειο που εφτιαξα μονος μου. Ειναι ενας κυβος με σκοπο να μπουνε φητα και απο ζωντανα γαριδες και σαληγκαρια. διαστασεις. 31.31.36 ογκος 34,5 λιτρα. επιπλο απο μαυρο ξυλο με διαστασεις. 31,31,100εκ φιλτρο. tetratec ex 400 φωτισμος. DENNERLE nano light 11 watt 6000kelvin/900lumen υπωστρομα Seachem Flourite Black Sand 7kg. θερμοστατης resun 150watt διακοσμητικα πετρα απο μη ασβεστολιθικο υλικο σε κοκκινο χρωμα με ασπρα νερα. και μετα απο αναζητηση αν τυχη να βρω κανενα ξυλο που να ειναι οπως το εχω φανταστη θα το τοποθετισω. θα ηθελα να μου πειτε τι φητα να βαλω σκεφτομαι,να βαλω Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχη,Vallisneria nana.και για το πισω μερος θελω κατι με μικρα φιλαρακια και να μεγαλωνη γρηγορα . βεβαια αν καποιος θελει να προτινη κατι ειμαι ολος αυτια \ ωπος τι ψαρακια μπαινουν σε αυτα τα λιτρα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph ενυδρειου | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 11-08-11 09:23 |
Αλλαγη επιπλου? | tsoui | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-07-11 21:26 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ-ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ-SUMB | Nikos_alex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 08-06-11 14:35 |
Βοηθεια-αλλαγη επιπλου ενυδρειου | casperon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-11-07 10:07 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |