|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω στα σχεδια να φτιαξω ενα αρκετα μεγαλο ενυδρειο εδω και καιρο,
Φοβομουν παντα το κολλημα των τζαμιων. Εμαθα οτι καποιος τζαμας εδω μπορει να μου το φτιαξει. Εχω παρει μια προσφορα για 190*60*60 αλλα εκανα το λαθος να ρωτησω για 10αρι τζαμι. Αυριο θα παω να ρωτησω για 12αρι ή 15αρι.με διαστασεις 200*70*70. Θα μετατρεψω τα παλια ενυδρεια το ενα sump(280 λιτρα) και το αλλο(110 λιτρα) για την αναπληρωση του νερου. Θελω να ρωτησω: 1)Μηπως ειναι υπερβολη το 280αρι για σαμπ?να κανω το 100αρι σαμπ και το αλλο για αναπληρωση ετσι ωστε να κανω και τις αλλαγες απο εκει? 2)ειναι καλυτερα να γινουν τρυπες στην πλατη του τζαμιου ή στον πατο ετσι ωστε να κανω καποιον πυργο υπερχειλησης? 3)Πως μπορω να υπολογισω τι διαμετρο τρυπες θελω?υπαρχει καποιος κανονας που λεει οτι Φx κατεβαζει y λιτρα? 4)Επειδη το ενυδρειο θα μπει στο δωματιο μου,ο θορυβος απο τις αντλιες επιστροφης ειναι υπερβολικος?ή απο το κατεβασμα του νερου?υπαρχει τροπος ή μεσα να αποφυγω τους θορυβους? Αυτα για αρχη και βλεπουμε. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο ενυδρειο | giota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-03-11 00:09 |
Καινουριο ενυδρειο | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-10-10 09:28 |
Καινουριο ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-04-10 13:45 |
καινουριο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-11-09 09:01 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |