|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους...χτες παρατηρησα οτι η μια φροντοζιτσα εχει λιγο θολο το ενα ματι..κατι σαν βλεννα ειναι..απο μετρησεις που εκανα χτες ειμαι μια χαρα
ph 8,4 gh 15 kh 16 no2 0 no3 15 και αμμωνια 0...τι μπορει να φταιει?χτες αφου το ειδα για καλο και για κακο και δε ξερω αν εκανα καλα,εκανα μια καλη αλλαγη νερου(200λιτρα περιπου)και εριξα λιγο παραπανω prime.. υγ απλα να αναφερω οτι αυτη η θηλυκια τσακωνεται αρκετες φορες με μια αλλη...επισης η ορεξη της ειναι μια χαρα και κολυμπαει χωρις κανενα προβλημα.. υγ καπου διαβασα οτι καλο φαρμακο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι το melafix?εγω που δεν εχω καραντινα μπορω να το χρησιμοποιησω?δε χαλαει τη βιολογια? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos θολο ματι | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 68 | 20-12-10 16:15 |
θολο ματι σε labidos!!!!!βοηθεια!!! | gramm.n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 05-01-10 23:47 |
Θολο ματι | panospkk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-03-08 08:43 |
Θολο ματι σε calvus | panos73 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 05-12-07 15:19 |
θολο ματι σε μελανοταινια | koulio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-02-04 13:00 |