|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά.Στήνοντας νέο ενυδρείο σκέφτομαι να προσθέσω για διακόσμηση και κομμάτια ξύλου.Δεν είναι όμως αγορασμένα από κάποιο ειδικό κατάστημα, απλά εγώ ο ίδιος έκοψα κομμάτια άπό ρίζα ,μάλλον καρυδιάς.Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για την καταλληλότητά τους ή και για τη διαδικασία που είναι απαραίτητη να ακολουθηθεί πριν αυτά μπουν στο ενυδρείο;Φαντάζομαι πώς το θέμα προφανώς έχει συζητηθεί ,ήδη αλλά ζητώ συγνώμη ,γιατί καθώς είμαι καινούργιος έχω λίγο μπερδευτεί διαβάζοντας συνέχεια ό,τι βρίσκω.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσθήκη αλατιού σε κοινωνικό ενυδρείο | morfeas2002 | Ζωοτόκα | 21 | 31-08-11 21:00 |
Νέο μέλος - 70λιτρο ενυδρείο | ioannis_79 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 24-01-11 20:41 |
Νέο ενυδρείο - Νέο μέλος | aggelospgr2010 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 13-01-10 08:31 |
Ψάχνω πατέντα για προσθήκη φωτισμού σε 20άρι ενυδρείο | Αστέριος Μπαζάνης | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 11-04-09 07:51 |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |