|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρείο που στήθηκε γρήγορα,μιας και μου είχε μπει στο μυαλό εδω κια καιρό το συγκεκριμένο στήσιμο...δεν ξέρω αν πρέπει να καταταχθεί σε αυτή την κατηγοριά μιας και ακόμα δεν ξέρω τι κατοικους θα φιλοξενίσει..αλλα το στησιμο εκει με παραπέμπει..!!!
Δεκτές παρατηρήσεις καθώς και προτάσεις για το τι θα ταίριαζε εκει μέσα..εκτός απο μονομάχους,σαλιγκάρια τα οποια δεν θελω...περιμένω νέα απο μια αδερφή ψυχη για καποιες tiger γαρίδες ![]() Διαστάσεις: Όγκος:25l Κατηγορία:βιοτοπικο Φυτά:--- Ψάρια / ¶λλα είδη: Διακοσμητικά υλικά:ξυλο(1)καρύδα(1),φύλλα μανώλιας,πλατανόφυλλα,καταπα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτόνι Φωτισμός:1χ10w Διάρκεια φωτισμού:12ωρες Φιλτράρισμα:2χ300λιτρα/ωρα(εσωτερικα) Θερμοστάτης:οχι ακομα Λίπανση:--- Παροχή CO2:--- Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):-- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):-- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):~15 Αλλαγές νερου:20%καθε 4 μερες Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:προσωρινά φιλοξενεί 4 μικρά cherry .barbs..τα άτιμα ειναι ολα τα λ7 ![]() Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο minimal aquascape… | AQUA PURA | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 37 | 13-07-12 19:25 |
Νέα "minimal λιμνούλα" | Vasilizzz | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 19-11-10 10:46 |
μια minimal λιμνοθλα.... | ronis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 32 | 09-06-10 10:43 |