|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας. Έχω 4 χρόνια ένα φυτεμένο ενυδρείο 120λτ (100 καθαρά) με γκάπυ και γαρίδες. Επειδή υπάρχει μπόλικη άλγη και είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένη (οι γαρίδες βέβαια την εκτιμούν ιδιαιτέρως), σκέφτομαι αν θα ήταν καλό να έβαζα και έναν pleco. Εκτός του ότι θα τρώει την άλγη, μου αρέσει η παρουσία του όπως τον έχω δει σε άλλα ενυδρεία.
![]() Το ερώτημα όμως είναι κατά πόσον ένα τέτοιο ψάρι είναι συμβατό με το ενυδρείο μου. Και μιλάω για συμβατότητα συνθηκών νερού, τελικού μεγέθους και επιθετικότητας προς τα υπόλοιπα ζωντανά του ενυδρείου. Υπάρχει κάποιο είδος pleco ή γατόψαρου που θα μπορούσα να βάλω, και ποιο;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζήτηση pleco.. | Akakios Miskos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 26-07-12 21:36 |
Pleco...αλλα τι pleco?! | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 04-06-07 09:51 |
Αναζήτηση βράχου | angel1984 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-07 14:04 |