|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το κακό με εμάς τους Αθηναίους είναι οτι δεν μπορούμε να συντονίσουμε τις μετακινήσεις μας
![]() ![]() ![]() ΥΓ Θα μου είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθώ τα γραφώμμενα στο τοπικ,οπότε συνενοηθείτε και μεταξύ σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας αρχισουν να δηλωνουν συμμετοχη οι Σαλονικεις για να αποφασισουμε γρηγορα, ωρα και μερα.
Να προτεινω την Τριτη ως ημερα μιας και ειναι η μεση της διαρκειας παραμονης και ωρα απο τις 19:30 και μετα. Ακουω τις δικες σας προτασεις. Αν προλαβαινει ο Τασος ας πει και αυτο που τον βολευει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Τρίτη με βολεύει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τελειώσω με τις δουλειές μου, θα προσπαθήσω να έρθω κατά τις 20:00 με 20:30, αρκει να πείτε μέρος συνάντησης.
|
||||
|
||||
![]()
Η συναντηση θα λαβει μερος στο ManRay οπως συνηθως με ωρα προσελευσης τις 20:00,Σημερα.
Περιμενω να εχουμε κοσμο κι ας μην συμμετειχαν στη συζητηση.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Η συναντηση θα λαβει μερος στο ManRay οπως συνηθως με ωρα προσελευσης τις 20:00,Σημερα.
Περιμενω να εχουμε κοσμο κι ας μην συμμετειχαν στη συζητηση.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|