|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια.εχω χερο να εμφανηστω λογω χρονου.θα ηθελα να σας ρωτησω για το νεμο οποιος μου εχει βγαλει κατι ασπρακια ..αν υπαρχει καποια θεραεια να του κανω μη μου κολησει και τα αλλα ψαρια που εχω.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα συμπληρωσε αν θες τη φορμα για να εχουμε εικονα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Συμπληρωσε οσο πιο πολλα στοιχεια μπορεις σε αυτη τη φορμα και οι σχετικοι με το θαλασσινο θα σε βοηθησουν: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14301
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον ick έχεις εάν δεν λείπουν κομμάτια από τα πτερύγια του,υπάρχουν διάφορες θεραπείες εγώ προτείνω να κοιτάξεις παραμέτρους νερού και ότι είναι να το διορθώσεις και θα περάσει μόνο του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως προeiπαν τα παιδια μαλλον ειναι inc οποτε χαμηλωσε την θερμοκρασια 24c και ταισε για αρκετες μερες (μεχρι να εξαφανιστει)τροφη εmποτισμενη με σκορδο(πηγενε σε ενα pet shop να σου δωσουν), αν βαριανεσει η καθεται συνεχεια σε μια γωνια ιδιαιτερα στην επιφανεια, χρειαζεται ΑΜΕΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ με φαρμακο γιατι θα το χασεις, παρατηρησε και τα αλλα ψαρακια αν εχουν κολησει,
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να χαμηλωσει θερμοκρασια;
![]() Στο ick ανεβαζουμε θερμοκρασια, κανω λαθος; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λαθος παιδες
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το νεμο δεν εχει περιεργει συμπεριφορα ουτε η πτερουγες του εχουν προβλημα ειναι μια χαρα...αλλα τωρα που το λετε εκανα αλλαγει νερου το 1/3 ενυδριου και μετα εμφανιστηχαν τα ασπρα σπιρακια στο νεμο.εχω μεσα γιελου τανκ μια πεταλουδα ενα λο
ου μια αμφια μια γαριδα και 3 καρντιναλοι στα 210 λ καθαρα .λετε να μου κολλησουν;μεχρι στιγμης δεν παρατηρω στα αλλα ψαρι κατι παραξενο.ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας |
|
||||
|
||||
![]()
το νεμο τι ειναι? το ψαακι??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασια του νερου αλλαγης ηταν ιδια με αυτη του ενυδρειου? Οι παραμετροι? Γιατι αν προκληθηκε με την αλλαγη, κατι δεν πρεπει να εγινε σωστα.
Κρινοντας, παντα, απο τα ψαρια του γλυκου νερου, κατι τετοιο δεν αποκλειεται να προκαλεσει ich.
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λεει και ο nasgul και ισχυει σε μεγαλο βαθμο στο θαλασσινο, η αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας (ιδιως προς τα κατω) δημιουργει ich, γιαυτο καλο ειναι να αφηνουμε το νερο να πιασει θερμοκρασια δωματιου πρωτα.
αν ειναι απο την θερμοκρασια, δεν πρεπει να ειναι επικυνδυνο αλλα εχε το νου σου και στα αλλα ψαρακια. σκορδοζουμο αρχισες να ταιζεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θερμοκρασια στο θαλασσινο μου ειναι 25 μονιμος αλλα το νερο που εβαλα μεσα στην αλλαγει ηταν 20 βαθμους.ερηξα ζουμι σκορδο ,το πηρα απο πετ
να ανεβαζω λιγο τη θερμοχρασια;μεχρι 28 καλα ειναι; ευχααριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως πουλάνε σκορδόζουμο...στα πετ σοπ????????
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.seachem.com/Products/prod...rlicGuard.html
Και ναι! Ειναι αληθεια! ![]() Τιποτα για να κοβει την ορεξη δεν ξερω αν θα βγαλουν, γιατι θα με φανε και εμενα τα δικα μου στο τελος!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλά τα λένε σουπερ μαρκετ...! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ανεβασμα θερμοκρασιας χωρις φαρμακο εχει ως αποτελεσμα να αυξηση τον κυκλο ζωης του παρασιτου αλλά και την ζημια που μπορει να προκαλεσει για το ανεβασμα μονο με φαρμακο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος ο απο πανω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το εχει ο Αμαζονιος http://brightwellaquatics.com/products/garlicpower.php ------------------------- Παράθεση:
Ταιζε και θα δεις... Μαλλον το νερο στην εκανε την ζημια...
Reef-ακιας και Disk-ακιας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaosbouk : 01-03-13 στις 01:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεον | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-08-10 16:39 |
Νεον | Manos | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 05-08-10 10:47 |
Νεον + ΤΙ? | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 28-11-09 11:54 |
Νεον | Evgenios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-04-09 11:24 |
ΝΕΟΝ | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-04-07 10:20 |