|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα: 125
Τυπος ενυδρειου (πχ.φυτεμενο, Μονο με πετρες ,Δισκοι κλπ.):Αρκετά φυτά Χρονος λειτουργιας: 1 μήνας Υποστρωμα και ποιο:volcanit και μια μικρή ζώνη μπροστά με black gravel Φωτισμος (ποσα watt-αριθμος και τυπος λαμπτηρων): Λάμπες 2x28w juwel Day - 1x24w sylvania grolux - 1x24w philips 840. Σύνολο φωτισμού 104w Φωτοπεριοδος: 7 ώρες Παροχη CO2: Ναι Χρηση excel: - Λιπασματα που χρησιμοποιειτε: - Ταμπλετες λιπανσης: - Προγραμμα λιπανσης: - Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %): 30% κάθε 7 ημέρες Θερμοκρασια: 25 βαθμούς Μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4: 0 ΝΟ2: 0 ΝΟ3: 5 ΡΟ4: Fe: ΡΗ: 7,6 KH: 5 GH: 10 Φιλτρανση: το μαμίσιο της juwel με τα υλικά του + 1/2 λίτρο siporax Ιχθυοφορτιση (αριθμος και ειδος ψαριων και ασπονδυλων): 2 αγκίστρους - 2 κάρντιναλ και 4 κρίμπενσις Ειδη φυτων: 2 cryptocoryne parva-1 Cryptocoryne wendti-flame moss-stringy moss-Bacopa monnieri x1-Bacopa caroliniana x5-Cabomba caroliniana x9-Pogostemon helferi x6-Rotala rotundifolia x1-Vallisneria americana ''mini twister'' x5 και δυο ακόμα είδη που δεν ξέρω τι είναι αλλά μπορώ να μάθω Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10): 4 Περιγραφη αλγης: Οι άλγη που έχω βρίσκεται στα φύλλα των φυτών αλλά χθες παρατήρησα ότι άρχισε και εξαπλώνεται και στο υπόστρωμα! Πιστεύω ότι είναι η Fuzz Algae Ποτε εμφανιστηκε: Άρχισε εδώ και μιάμιση εβδομάδα. Μείωσα τον φωτισμό κατά μια ώρα αλλά συνεχίζει να αναπτύσσεται. Κάποιος φίλος μου πρότεινε να κάνω συσκότιση στο ενυδρείο για 4-5 ημέρες. Ισχύει; Όσοι έχουν αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ! ![]() Αλλα σχολια: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλγες πάνω σε κερατόφυλλο | panos_auk | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 11-12-11 21:27 |
Πρόβλημα με φίλτρανση???Άλγες!!! | pagos4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-10-11 21:47 |
Μερικές Άλγες!!! | Xapns | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-05-11 14:31 |
Άλγες & φυτά - να σας πω τον πόνο μου... | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 25-12-10 09:33 |
Άλγες-Άλγες-Άλγες !!!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 16-12-10 16:27 |