|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
![]() το ενυδρειακι μου ειχε προβλειμα με τις υψηλες θερμοκρασιες ετσι εβγαλα το μπροστινο πορτακι και εβαλα στην θεση του ενα πλαστικο κουτι που εφτιαξα στο ιδιο μεγεθος που μεσα τοποθετισα 3 δωδεκαβολτα ανεμιστιρακια ετσι ελυσα το προβλημα της υψυλης θερμοκρασιας, αλλα απεκτισα ενα αλλο . ![]() παγονε το νερο και αναβε ο θερμοστατης . ![]() ετσι μονταρισα ενα θερμοστατη με ρελε ,απο αυτα που σχεδια τους βρησκης ευκολα στο internet , αλλα τα προβληματα συνεχιζοντε . ![]() Δηλαδη κατα την ωρα εναρξης του θερμοστατη ειχα ενα ενοχλιτικο θοριβο απο το ρελε για μερικα δευτερολεπτα , ετσι ευτιαξα ενα δικο μου με μονο 3 στοιχια χωρις ρελε αυτη την φορα ![]() [IMG] ![]() ετσι δεν εχω αλλα προβλειματα οι ανεμηστηρες τωρα ποια αυξανουν και μιωνουν την ταχυτητα τους αναλογα με την θερμοκρασια του νερου και εχω συνεχεια μια σταθερη θερμοκρασια. τα υλικα ειναι: 1) 1 τρανζιστορ IRFZ34N 2) 1 μεταβλητη αντισταση 22 κ 3) 1 θερμιστορ 22κ (εστητhρας) μεσα σε 1 σωληναρι και την εισοδο του την εκλεισα με σιλικονι για να μην μπενη νερο. και φυσικα τα 3 ανεμιστηρακια 12 volt ενωμενα παραλληλα μεταξυ τους. Τροφοδοσια κυκλωματος 12 volt. Νομιζω οτι ειναι ευκολη κατασκευη και βολικη. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προστατευτικο σε θερμοστατη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-09-10 23:20 |
Βοήθεια με θερμοστατη | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 26-01-10 14:15 |
Ηλεκτρονικο Co2 | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-02-09 22:27 |
ψυξη με ανεμηστηρακια και ψηφιακο θερμοστατη | ikapa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 27-07-06 12:01 |
Ανεμιστιρακια??? | smack-13- | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-06-06 14:13 |