|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο μου των 100 λίτρων το αγόρασα μέσα ιούλη κι έτσι εως τώρα δεν είχα βάλει σε λειτουργία καθόλου τον θερμοστάτη. Τις τελευταίες μέρες που έχει δροσίσει και ο καιρός , άρχισε να πέρνει την κάτω βόλτα η θερμοκρασία στο ενυδρείο και σήμερα κατέβηκε κάτω απ'τους 26 βαθμούς στους οποίους έχω ρυθμίσει και το θερμοστάτη.
Είπα λοιπόν να τον βάλω στην πρίζα για πρώτη φορά . Έπειτα απο αρκετές ώρες και ενώ η θερμοκρασία είχε ξεπεράσει τους 27,5 πλέον ο θερμοστάτης συνέχιζε ακόμη να δουλεύει! Κατα διαστήματα , έσβυνε για λίγο και μετά ξανασυνέχιζε . Μα γιατί? Αφού η θερμοκρασία είναι αρκετά μεγάλη ![]() Τι συμβαίνει? Υ.Γ. Ο θερμοστάτης είναι ισχύος 100 watt |
|
|||
|
|||
![]()
"παίξε" λίγο με την ρυθμιση εως ότου πετύχεις την επιθυμιτή θερμοκρασία.Πολλοί θερμοστάτες 'χάνουν' λίγο.Τί μάρκα είναι?
Προσωπικά οι μόνοι που είναι 100% οκ είναι οι EBO-JAGGER. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η το θερμόμετρό σου "είναι για τα μπάζα", ή (το πιο πιθανό) ο θαρμοστάτης σου δεν δουλεύει σωστά...
Μέτρα τη θερμοκρασία και με δεύτερο (και με τρίτο αν "σε παίρνει") θερμόμετρο και ρύθμισε ανάλογα τον θερμοστάτη. EDIT δεν πρόλαβα τον husky_jim... και αυτο που λέει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Η θα κάνεις αυτο που σου λένε τα παιδια και θα παρεις Jager η θα πρεπει να ελέγξεις την θερμοκρασια σου με καποιο ηλεκτρονικό συστημα διαχειρησης της θερμοκρασιας το οποίο ειναι το πλέον αξιοπιστο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όντως οι Jäger είναι οι πιο αξιόπιστοι θερμοστάτες. Αλλά πριν μπει στο έξοδο να αγοράσει έναν, ας ρυθμίσει πρώρα αυτόν που έχει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tο πρώτο θερμόμετρο δείχνει 26,3 αυτήν τη στιγμή ενώ το δεύτερο 25,8 , οπότε μια χαρά μου φαίνεται το θερμόμετρο . Θα δοκιμάσω το θερμοστάτη στους 24 βαθμούς.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρύθμισα το θερμοστάτη στους 24 βαθμούς αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Γνωρίζετε περίπου την τιμή ενός Jager 100 watt?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από internet σχεδόν η μισή τιμή, αλλά αν προσθέσεις μεταφορικά... πλησιάζει την ελληνική τιμή. Δες για παράδειγμα εδώ |
|
|||
|
|||
![]()
14 ευρώ! Εγώ τον πλήρωσα 26
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|