|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μια παρουσιαση των δικων μου ενυδρειων
1ο Πληροφορίες Διαστάσεις:1,00*50*60 Όγκος:300λιτρα Κατηγορία:δισκαδικο Φυτά:λιγες βαλισνεριες,ανουμπια Ψάρια / ¶λλα είδη:4 δισκοι,5 corydoras,1 apple snail 6-7 ποντων Διακοσμητικά υλικά:ριζα μοπανι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:καφε χαρτονι Φωτισμός:1 Τ5 λευκη,1Τ5 ροζ,50cm λεντοταινια λευκη,λεντοταινια μπλε για φεγγαροφως Διάρκεια φωτισμού:17:00-00:00 Φιλτράρισμα:eheim 2217 και eheim 2078 Θερμοστάτης:aquael 300 Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:6.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:15% καθε 4 μερες Θερμοκρασία:28 ¶λλες πληροφορίες:Το ενυδρειο τρεχει με τους δισκους 6 μηνες και πλεον ολα πηγαινουν πολυ καλα και τα cory γενναν υπερβολικα συχνα. Φωτογραφία: 2ο Το κελι 33 Πληροφορίες Διαστάσεις:65*35*45 Όγκος:102 λιτρα Κατηγορία:νταμαρι Φυτά:δεν μου επιτρεπουν να βαλω τιποτα Ψάρια / ¶λλα είδη:1 ζευγαρι convict με καμια 100 μικρα Διακοσμητικά υλικά:πετρα,περτα,πετρα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μπλε χαρτονι Φωτισμός:φωτιστικο γραφειου απο ικεα Διάρκεια φωτισμού:17:00-00:00 Φιλτράρισμα:aquel 1000 http://www.yourpetshop.gr/index.php?...mart&Itemid=56 Θερμοστάτης:boyu 150 watt Λίπανση:- Παροχή CO2- Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:15% καθε 4 μερες τωρα που υπαρχουν και τα μωρα Θερμοκρασία:23 ¶λλες πληροφορίες:Το ζευγαρι μπηκε στο ενυδρειο μονο και μονο για να κανω μια γεννα και να μου ζησει ο γονος Φωτογραφία: 3ο Πληροφορίες Διαστάσεις:52*25,5*30 Όγκος:40 λιτρα Κατηγορία:γαριδαδικο Φυτά:ανουμπιες,ντοματια,βαλισνεριες και αλλα που δεν τα ξερω Ψάρια / ¶λλα είδη:12 red cherry,6 guppy(επιλεκτικη γεννα),2 αpple sneil Διακοσμητικά υλικά:red moor ριζα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφισα 3d Φωτισμός:φωτιστικο γραφειου απο ικεα με λαμπα οικονομιας 75watt Διάρκεια φωτισμού:16:00-00:00 Φιλτράρισμα:aquel http://www.yourpetshop.gr/index.php?...mart&Itemid=56 και aquatlantis biobox με mini siporax Θερμοστάτης:aquael 50 watt Λίπανση:ταμπλετες tetra καθε 2 βδομαδες και seahem flourish Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:20% καθε 5 μερες Θερμοκρασία:23 ¶λλες πληροφορίες:το στησιμο εγινε ακριβως οπως το ηθελε η μεγαλη μου κορη,η γυαλα ειναι DIY το πρωτο μου πριν 12 χρονια. Φωτογραφία: και τα βιντεο http://www.youtube.com/user/Stivv27?feature=mhee Ακουω προτασιες και παρατηρησεις.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δικος μας αστεριας.Δικα μας σαλιγκαρια.Δικες μας ανεμωνες | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 14-05-08 17:46 |
Σας παρουσιαζω και τα δικα μου ενυδρεια. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 28-02-05 18:03 |
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ!!!!! | ASCCO1 | Bettas | 2 | 15-01-05 14:27 |