|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλησπερα δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα σημερα παρατηρησα πανω σε ενα κοματι ξυλο που εχω στο 120αρι να εχει καθησει επανω ενα πραγμα σαν σκονη σαν βαμβακι κατι τετοιο να το πω,πηρα αρχικα την αποχη να το μαζεψω αλλα....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αστο δεν θελει να κανεις κατι μυκητας ειναι θα φυγει μονο του μη σε ανυσηχει καθολου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λογικά ειναι μύκητας...θα φύγει με τον καιρό..η αν εχεις σαλιγκάρια θα το φάνε..ειναι εντελώς ακίνδυνο..αν θέλεις μπορείς να το απομακρύνεις με το λάστιχο που κάνεις τις αλλαγές σου !
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια για την γρηγορη απαντηση...μακαρι να ειναι αυτο που λετε και οχι κατι αλλο παντως απο σαλιγκαρια εχω 2-3 helena....τα οποια εχω να δω και καιρο μαλιστα....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μυκητας λογικα, θα κανει τον κυλκλο του και θα εξαφανιστει οπως ηρθε, δεν ειναι προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
thank's nick
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειακο βαμβακι | dinos123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 12-08-18 22:17 |
σκονη για καλιμπραρισμα PH meter | jimmis1974 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-09-11 23:20 |
camallanus και αντιμετωπιση με stozzon-l ή levoplix σκονη; | yaros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 31-05-11 15:17 |
Βαμβακι στο ενυδρειο! | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 04-02-06 01:58 |