|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην θελω να ευχαριστησω το φιλο νικο (nxris) που μου εστειλε τα ψαρακια,γιατι μερικοι οταν βλεπουν επαρχια τρελενονται
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Σίγουρα θέλουν περισσότερο χώρο,ειδικά τώρα που έχεις και μικρά. Τι μέγεθος έχει το ζευγάρι? (βάλε και καμμιά βαλισνέρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κλεοβουλε σε ευχαριστω,το ζευγαρι ειναι περιπου 8-10 ποντους.θα ετοιμασω ενα 200ρι κ θα τα βαλω μαζι με leleupi που επισης μου αρεσουν παρα πολυ.τα φυτα θα μπουν πολυ συντομα!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να βρώ χρόνο να έρθω να τα δω από κοντά.Μεγενθυντικό φακό έχεις η να πάρω δικό μου.???
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα μπράβο το ενυδρείο πολύ ωραίο. Με το καλό και το 200άρι.
Βλέπω τα ψαράκια πάνε πολύ καλά αφού έχεις και γέννα. Είμαι σίγουρος ότι είναι σε πολύ καλά χέρια ![]() Να τα χαίρεσαι!!!
|
||||
|
||||
![]()
νικο σε ευχαριστω,αμα θελησεις μικρα πες μου να σου στειλω.
|
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες νεες φωτογραφιες μαζι με τα φυτα που μπηκαν.τα μικρα ακομα δεν μπορω να τα βγαλω φωτο.(καταλαβαινετε τι φωτογραφικη μηχανη εχω)
|
||||
|
||||
![]()
Κατι μου θυμιζουν τα julido σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σε καλά χέρια απ' ότι βλέπεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε ο Αστυνόμος Σαϊνης να ήσουνα
![]() ![]() ![]() Σε λίγο καιρό βλέπω να τα παρουσιάζει κανένας στην Κρήτη. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νικο χρονια πολλα με υγεια πανω απο ολα.το οτι θα πανε κρητη ειναι δεδομενο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ και εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
|
||||
|
||||
![]()
Να τα προσεχεις τα παιδια μου...
Και να μην αφηνεις 2 γενιες μικρων μεσα,βγαλτα και δωστα γιατι ο χωρος ειναι περιορισμενος και δεν θα ζησουν.. Επισης να ξερεις οτι η ελληνικη ονομασσια τους ειναι julidochromis αριαναρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα ψαράκια!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
για την φωτογραφιση καμια αναφορα;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα μικρα ειναι 7 εβδομαδων η πρωτη γεννα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τους γονείς τους χώρισες Κώστα? |
|
||||
|
||||
![]()
κλεοβουλε σε ευχαριστω,οχι δεν τα χωρισα ακομα περιμενω απο ενα φιλο να παρω το ενυδρειο του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το πάρεις
![]() Τώρα που ξεκίνησαν τα αρειανά δεν θα σταματάνε! |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζήσουν τα ψαράκια κώστα, υπέροχα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα ειναι τελεια τα ψαρακια σου...
![]() Το αρσενικο πρεπει να βγει?Λογω χωρου? Τι κινδυνος υπαρχει αν δεν βγει? Κ κατι αλλο. Γαριδες ειναι αυτα πανω στο φιλτρο σου??? |
|
||||
|
||||
![]()
το ζευγαρι δεν το χωριζουμε ποτε,τα μικρα θα φυγουν.στο φιλτρο ειναι μικρα κ τα ασπρα στιγματα ειναι αυγα απο τα σςλιγκαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είπα για το αρσενικό γιατί σε ρώτησε ο Κλεοβουλος αν χώρισες τους γονείς;
Τα μικρα γιατί τα βγάζεις; Υπάρχει κίνδυνος από τους γονείς ή λόγω λίτρων; |
|
||||
|
||||
![]()
λογο λιτρων,ευτυχως ηρθε το ενυδρειο κ θα πανε στο νεο τους σπιτι!!!!αυτη την στιγμη εχω κ τριτη γεννα!!!!!!!εντος λιγων ημερων ερχονται κ οι νεες φωτογραφιες.(ακους αντρεα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Διαβάζοντας για αυτά τα ψαράκια είδα ότι αν το ζευγάρι χωριστεί ή αλλάξεις την διακόσμιση του ενυδρείου σου μπορεί και να χωρίσει ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι το καινουργιο τους σπιτι!!!!!!180 λιτρα καθαρα,αρκετα φυτα λιγο μικρα ακομα, αλλα θα μεγαλωσουν κ αυτα μαζι μετα ψαρακια.εκτος τα juli,μπηκαν κ τα εγγονακια του παππου κλεοβουλου πεντε μικρα υπεροχα leleupi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Κώστα!!
Μ' αρέσουν οι πέτρες σου -θα έβαζα περισσότερες αριστερά να κρύβουν τον εξοπλισμό αλλά να έχουν κι έναν 2ο όγκο τα ψάρια για κρυψώνες. (Το φίλτρο πρέπει να έχει και γκρι ανταλλακτικά καλύμματα αντί τα κόκκινα που χτυπάνε στο μάτι) Να μου φιλήσεις τα εγγονάκια ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε τώρα για το επόμενο Κώστα... ξεκίνα για malawi
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |