|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρετώ την κοινότητα έχω ξανά επισκευτει το φόρουμ αλλά τώρα κατάφερα να στήσω εν μεροι το ενυδρείο έχω κάποιες απορίες σχετικά με το στρώσιμο του ενυδρείου. εγώ άλλα ήξερα και άλλα μαθαίνω εδώ μέσα όσο διαβάζω αυτά που χρειαζόμουν για να στρώσω ένα ενυδρείο ήταν ένα aquatan το οποίο από όσο ξέρω είναι αποχλωριοτικο μπουκάλι και ένα nitrivec που είναι για τα βακτήρια τώρα διαβάζω ότι πρέπει να ρίχνω αμμωνία για ένα μήνα και από μόνα τους θα εμφανιστούν βακτήρια ? αποχλωριοτικο δεν θα βάλω καθόλου ? κατατοπίστε με σχετικά με ενα σωστό στρώσιμο αυτό που θέλω να φτιάξω είναι ένα ενυδρείο για αφρικανικές κιγκλίδες χρειάζεται κατι άλλο εκτός απο στρώσιμο με αμμωνία όσο αφορά την φυσιολογία του νερού ? στα τεστ που έχω αγοράσει όλα δείχνουν σε φυσιολογικά επίπεδα εκτός από νο2 νο3 που δεν υπάρχουν καθόλου επίσης τεστ για nh4 nh3 που θα βρω?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |
Στρώσιμο | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 04-08-07 01:36 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |