|
![]() |
#1 |
Μπορεί να γίνει έτσι?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα σας. Έχω ένα στρωμένο ενυδρείο 102lt (τρέχει 8 μήνες περίπου). Πρίν απο 3-4 μέρες έβαλα μέσα ένα καινούργιο φίλτρο πλάτης. Σήμερα θα πάρω ακόμα ένα ενυδρείο 80lt. μέσα στο οποίο θα βάλω ένα εσωτερικό φίλτρο της Eheim (pick up 2010)
![]() Μπορώ να βάλω το Eheim να δουλέψει μέσα στο στρωμένο ενυδρείο 2-3 μέρες και στη συνέχεια να πάρω 20-40lt νερό απο το στρωμένο ενυδρείο και το Eheim και να τα βάλω στο 80tl? Μπορεί να δουλέψει το παραπάνω σαν μπόλιασμα? |
|
Εμφανίσεις: 8929
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ.
![]() Θα βγαλεις το σφουγγαρι απο το φιλτρακι το νεο και θα το ποτισεις καλα με *μπιχλα* απο καποιο απο τα αλλα φιλτρα που δουλευουν στο παλιο ενυδρειο.Ετσι κατι θα γινει... Το να παρεις παλιο νερο απο το ενα ενυδρειο και να το βαλεις στο αλλο δεν εχει και μεγαλη σημασια...θες βακτηρια τα οποια ειναι σε αφθονια ΜΕΣΑ στα φιλτρα σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι ότι και το φίλτρο πλάτης που έχω στο 100άρι το ενυδρείο είναι σχεδόν καινούργιο (3-4 μέρες δουλεύει)...
![]() ¶ρα μάλον δεν μπορώ να "αυτομπολιαστό"... |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε μπορεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί να μην έχω ψάρια μέσα? Το ενυδρείο το έχω 8 μήνες και έβαλα καινούργιο φίλτρο πρίν λίγες μέρες. Τι να τα έκανα τα ψάρια? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το παλιό φίλτρο τι το έκανες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απαραίτητη προϋπόθεση για το "στρωμένο ενυδρείο" είναι το στρωμένο φίλτρο. Αν πέταξες το παλιό σου φίλτρο και έβαλες αυτό της πλάτης που λές, τότε έχεις ένα άστρωτο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
ακτος αν απτο παλιο μπολιασες το καινουριο που πηρες.αλλα δε μας το λες πουθενα αυτο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους θα γίνει η αρχή! | stud1296 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-03-14 20:43 |
Υπάρχει περίπτωση να .... γίνει? | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-01-10 03:33 |
Γιατί συμπεριφέρεται έτσι??? | dkotz | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 12-03-08 09:53 |
Εισηγήσεις για ενα ενυδρείο που θα γίνει δώρο | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-04 23:32 |