|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δειτε λιγο τις φωτο και αν μπορειτε να καταλαβετε...θελω βοηθεια για να βρουμε τι φταιει και δεν παει καλα το hornwort. ειναι σαν κομμενες οι ακρουλες απο τα βελλονοφυλλα του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως το μασουλάει κανας απο τους ψάρηδές σου ;
(Αν και δεν έχω δει κανένα ψάρι να το μασουλάει ποτέ).... Απο την άλλη εφόσον πάνε τα Hygrophilla και οι ludvigia Που φαίνονται δίπλα θα πήγαινε και το ίδιο... Μήπως απλά ήταν ταλαιπωρημένο κομμάτι και δεν έχει ανακάμψει ακόμα ? ή απλά δεν έπαιρνε φως εκεί που το είχες πριν ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιχάλη θυμάσαι την δική μου ιστορία με το pleco?? ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ |
|
||||
|
||||
![]()
Το Hornwort καταντάει έτσι από έλειψη φωτός.
Οπότε αρχίσει να "σαπίζει" και είναι ευάλωτο τότε σε ψαράκια ή σαλιγκάρια με όρεξη. Τώρα τι ισχύει στην δικιά σου περίπτωση, μόνο εσύ θα το ξεκαθαρίσεις. Το είχες πριν σα κανέναν κουβά παρατημένο ή πλακωμένο από από άλλα φυτά και δεν έβλεπε φως ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελλειψει φωτος δεν θα ελεγα οτι εχω.
|
||||
|
||||
![]()
Tip
Αλλαξε το θέση ![]() Τι έχεις να χάσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αυτο το φυτο θελει πολλα νιτρικα για να αναπτυσετε κανονικα . μηπως απο τοτε που το εβαλες μεχρι τωρα που αρχισε να χαλαει τα υπολοιπα φυτα εχουν μεγαλωσει και πολλαπλασιαστει και ετσι δεν βρισκει καθολου φαι ;; Να σου πω τι εκανα εγω οταν διαπιστωσα αυτο ακριβως το πραγμα , το πεταξα απο το ενυδρειο μου ![]() ![]() Αυτο βεβαια εκανα εγω και ειναι η προσωπικη μου αποψη περι του θεματος προσπαθωντας να δωσω μια εξηγηση σε αυτο που σου συμβαινει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστευω να αλλαξει τιποτα με την αλλαγη μερους αλλα θα το δοκιμασω.
Πολυ λογικη εξηγηση μου φανηκε αυτη του σωτηρη.Απο την αλλη παλι ο halvas οντως το εχει τοσο καιρο και δεν εχει προβλημα. Θα δουμε στην πορεια.
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί δεν το αφήνεις να επιπλέει μερικές μέρες; Έτσι κι αλλιώς η φυσική του θέση είναι στην επιφάνεια. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο θα του δώσεις την ευκαιρία να ανακάμψει και μετά το φυτεύεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|