|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ όλο τον κόσμο.
Είμαι κι εγώ καινούριος και θα ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους κάποια πραγματάκια για το ενυδρείο μου.Ας αρχίσουμε απ΄την αρχή Εχω ενα ενυδρείο 60x30x35 με ένα εσωτερικό φίλτρο της AquaEl 700lt/h Φώς και θερμοστάτη δεν γνωρίζω Watt ![]() Οι τελευταίες μετρήσεις έδειξαν:NO2=0 NO3=100 NH3/NH4=0 pH=7 KH=4 GH=19.Θερμοκρασία =28. Τα είδη που υπάρχουν μέσα στο ενυδρείο ειναι: 1 Glyptopterichtys Gibbiceps 1 Acanthophthalmus Kuhli 1 Ζευγάρι Apistogramma Agassizii 1 Ζευγάρι Jordanella Floridae 1 Gyrinocheilus Aymonieri 1 Elodea(Egeria)Densa 1 Anubias Barteri Nana H ερώτηση μου ειναι η εξής.... Αν τα είδη που υπάρχουν είναι συμβατά μεταξύ τους και με τις συνθήκες νερού και αν οχι ποιά πρέπει να απομακρυνθούν.Επίσης αν υπάρχει καποιο πρόβλημα με το νερό μου. Ελπίζω να μην σας κούρασα και αναμένω συμβούλες. Ευχαριστω εκ των προτέρων
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|