|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά !!!
Το πρόβλημα μου είναι ότι προσπαθώ να το ξεκινήσω και δε γίνεται τίποτα. Προσπάθησα με τη τρόμπα του τίποτα,δοκίμασα με ρούφηγμα τίποτα.Δουλεύει για λίγο και μετά σταματάει η ροή του νερού. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Υ.Γ.:Το φίλτρο είναι καινούργιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Είσαι σίγουρος ότι έκανες σωστά τις συνδέσεις? Αν δουλεύει για λίγο και σταματάει, μήπως παίρνει αέρα απο κάπου και ξενερίζει? Δες κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48459 |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομη τσεκαρε μηπως συνδεσες αναποδα εισαγωγη-εξαγωγη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λες να παίρνει αέρα από το σκιμερ?Βέβαια εγώ δεν έχω βάλει το χτενάκι και η σωλήνα είναι ταπωμένη,μήπως να τη κλείσω ερμητικά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με φίλτρο | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 20-01-12 13:28 |
Πρόβλημα με το Φίλτρο μου!!! | piranhas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-06-08 21:14 |
Πρόβλημα με φίλτρο | Maximina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-09-07 12:19 |
Πρόβλημα στο φίλτρο. | basillis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-09-05 11:25 |
Πρόβλημα με φίλτρο | thediscusman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-04-03 13:11 |