|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους.μετα απο μια αποχη λογω υποχρεωσεων ξανα ξεκινησα σιγα σιγα το χομπι.εχω λοιπον ενα 100λιτρο και πριν εναμιση μηνα ειπα να ξεκινησω να τριβομαι με το αλατι.θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας.
το ενυδρειο δουλευει ενα μιση μηνα. διαστασεις ενυδρειου 100χ30χ35. φωτισμος hagen power glo 39w hagen marine glo 39w αναβουν 6 ωρες skimmer http://www.marinedepot.com/Tunze_Nan...ISVSUH-vi.html φιλτρο eheim 2213 με ανθρακα και αντιφωσφορο κυκλοφορια μια κοραλια 2,και δυο voyager1 http://reeftools.com/news/voyager-1-...nt-revolution/. βραχος ζωντανος γυρω στα 12 κιλα συμπληρωματα που εχω παρει χωρις να χρησημοποιω κανενα ακομα εκτος ιοδινη(βιαστηκα να τα παρω βλακεια μου,το ξερω ![]() seachem reef plus seachem calcium seachem iodine seachem strodium aquavitro ions magnesium αλατι wave optimum sea professional. οι μετρησεις PH 8.5 SERA NH3\4 0 SERA NO2 0 SERA PO4 0 SERA NO3 0 API CALSIUM 420 API KH 11.5 SALIFERT KH\ALK PROFITEST ALK 4.11 SALIFERT KH\ALK PROFITEST ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ 1025 με ρεκφαρομετρο. mg περιμενω τεστ αλλαγες προς το παρον με απιονισμενο αλλα εχω οσμωση 3 σταδιων που θα μπει σε λειτουργια το ενυδρειο δεν εχει ψαρια ακομα. θα ηθελα αν τα καταφερω να γινει reef.αυτη ειναι η κατασταση τωρα παιδια.θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας τι κανω απο εδω και περα και τι δεν εχω κανει σωστα.ευχαριστω
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ξεκινημα | al-ex | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-01-11 13:29 |
ξεκινημα ζβ | dim orestiada | Nano Reef | 4 | 08-05-10 23:02 |
ξεκινημα 120 | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-01-10 22:18 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |