|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Ποιό είδος ψαριού σε χελωνιέρα ?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά έχω μια χελώνα res η οποία είναι περίπου 2 ετών. Ετοιμάζω ένα καινούριο ενυδρείο με διαστάσεις 75 χ 35 χ 35 και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να φιλοξενίσω κάποιο είδος ψαριού μιας και τα λίτρα είναι λίγο περισσότερα απο το παλιό μου ενυδρείο (60 χ 35 χ 35) και ίσως υπάρχει λίγο περισσότερος χώρος για να κρυφτούν 2-3 μικρά ψαράκια. Φίλτρο μάλλον θα αλλαχτεί και θα μπει το ecco pro 200. Υπόστρωμα έχω ήδη κάνει παραγγελία αυτό που είναι ειδικό για χελώνες http://www.exo-terra.com/en/products/riverbed_sand.php πριν κάνω την σκέψη ότι ίσως θα μπορούσα να βάλω κάποιο είδος ψαριού μέσα. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συμβιώσει κάποιο είδος ψαριού μαζί με την res σ αυτά τα λίτρα και αν ναι τι επιλογές έχω ?
|
|
Εμφανίσεις: 3454
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για είδος ψαριού! | banzai | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 31 | 23-06-11 12:45 |
Πολυστερίνη σε χελωνιέρα !!! | MelHellas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 27-05-11 13:02 |
Χελωνιέρα | hyperspaced | ¶λλα ζώα | 5 | 08-04-11 13:34 |
λάθος επιλογή uvb σε νέα χελωνιέρα | giotiss | ¶λλα ζώα | 7 | 08-03-10 17:45 |