|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα! Μου αρεσαν πολυ αυτα τα ψαρακια και εχω διαφορες αποροιες σχετικα με αυτα.μηπως υπαρχει κατι που γραφει γι αυτο [λιτρα αναγκες κτλ..] η καποιος με εμπειρια προηγουμενη? Σκεφτομουν να βαλω μερικα σε 35 λιτρα [καθαρα] θα ηταν καλα?
![]() Ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ. επισης αν γινεται και τα puffer καποιο αρχειο με πληροφοριες? Και αν θα εκαναν αυτα σε 35Λ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μια εξάδα σίγουρα μπορείς να βάλεις... Καλύτερα να διαλέξεις μέχρι 2(καλύτερα ένα) αρσενικό και τα υπόλοιπα θηλυκά... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() α) δε ξερω που μπορω να τα βρω ![]() β) πριν τα βαλω θελω να διαβασω λιγα πραγματα παραπανω γι αυτα[το οποιο πρατω τωρα με το λινκ που μου δειξατε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βαλεις αν ειναι ΚΑΘΑΡΑ τα 35 λιτρα σου 2 αρσενικα και τρια κοριτσια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
β)Μπες και εδώ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για τα puffer?γενικα σιγουρα πρεπει να το ψαξω αρκετα το θεμα αγορας τους αλλα δε μπορω μου αρεσουν πολυ!
|
|
|||
|
|||
![]()
πια puffers εννοείς?dwarf puffers?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό μου θέμα παρακολουθείς;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οοοχι =) γιατι ειναι κατι παρομοιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν και εισαι θεσσ/νικη ενα τηλεφωνο εδω -> starfisaquariums (ειναι αθηνα) θα βοηθησει..φερνει κατα διαστηματα ή κατα παραγγελια....
τωρα για θεσσαλονικη...ψαξε στο quicko (?) ή απευθυνσου σε καποιο συνχομπιστα...! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
gerturdae υπαρχουν σε μικρο μεγεθος αλλα αρκετα στο καταστημα ΑΒΥΣΣΟΣ(ΑΘΗΝΑ ,ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ..) με μια αναζητηση στο γοογλε θα βρεις το τηλεφωνο αν σε ενδιαφερει..!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffer ή Pseudomugil gertrudae; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 20-12-11 13:50 |
Αναπαραγωγη pseudomugil gertrudae | kotsos83 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 30 | 10-03-11 18:29 |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |
Φωτος- P.gertrudae | Raven | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 15 | 17-02-11 01:18 |