|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
θελω να στησω απο την αρχη το γαριδαδικο μου γιατι εχω στον βυθο χοντρο χαλικι και δεν μου αρεσει καθολου
αυτο που σκεφτομαι να κανω και θελω να σας ρωτησω αν επιτρεπετε ειναι το εξης: να βαλω για υποστρωμα καποιο οργανικο λιμασμα, δηλαδη 100% καθαρο φυλλοχωμα ή βιολογικη τυρφη και απο πανω λεπτο χαλικι ή αμμο περιμενω την γνωμη των εμπειρων πανω στο θεμα μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαινουργιο ενυδρειο 100 λιτρων-στησιμο-αποριες | goldfish | Χρυσόψαρα | 4 | 13-01-12 19:41 |
1/ Στησιμο φυτεμενου κυβου βημα βημα.(αποριες) | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-12-11 21:42 |
τοποθετηση μικρου γαριδοενυδρειου πανω στον τοιχο | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 25-08-11 11:13 |
---Μερικες αποριες για στησιμο--- | zoikarios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-10-09 12:35 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |