|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας φιλοι μου. πριν λιγο η αδερφη μου [ασχετη] παρελαβε το υποστρωμα για εμενα καθως λοιπο επαγγελματικο. Εκανε το λαθος χωρις να μου το πει να αδειασει το ενυδρειο εβαλε τα ψαρια αλλου κτλ και εχοντας μεσα ακομα νερο το ενυδρειο[λιγο αλλα εχοντας] να ριξει το υποστρωμα.τωρα ολο το ενυδρειο ειναι καφε.! τι πρεπει να της πω να κανει τελος παντων για να φτιαξει? Τσαμπα το υποστρωμα?
![]() Ευχαριστω εκ των προτερων
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα αδειαζα παλι το ενυδρειο απο το νερο θα εβαζα αρκετο χαλικακι πανω απο το υποστρωμα και θα γεμιζα με νερο παλι.Για να αποφυγει κανενα ατυχημα ας βαλει ενα πιατο μεσα στο ενυδρειο και να ριχνει το νερο μεσα στο πιατο οταν ειναι ναγεμισει το ενυδρειο.Εαν ειχα μεγαλο φιλτρο σε ογκο βιολογικου υλικου θα αλλαζα ολο το νερο για να καθαρισει τελειως αν ειχα μικρο φιλτρο θα εβαζα απο το καφε νερο λιγο παλι μεσα μαζι με καινουργιο.
Καλη συνεχεια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα οκ φυτεψα και τα φυτακια μου σημερα θα παραλαβω κ το ανταλλακτικό της λαμπας και μια ριζα και ελπιζω ολα να πανε καλα
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με υποστρωμα-χαλικι | Tzane | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-10-11 04:30 |
Kαι τωρα τι κανουμε? | ARIS1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-12-10 15:04 |
και τωρα τι? | akoylini | Δίσκοι | 3 | 18-07-10 12:29 |
αλλο προβλημα τωρα! | oscar1 | Δίσκοι | 9 | 28-03-08 00:28 |
σπασμενο κοχυλι στο υποστρωμα και τωρα???!! | m0rphy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 20-07-05 00:06 |