|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Ειμαι πολυ στεναχωρημενος!! ![]() ![]() Οπως πιθανον να εχετε δει καποιοι σε προηγουμενο ποστ που ειχα ανοιξει ειχα υοθετησει ενα αδεσπωτο σκυλακι.το εβαλα στο σπιτι μου του εκανα ολα τα εμβολια και εδω και 2 μηνες φαινεται οτι μ εχει μαθει και οσοι απο εσας ειχατε σκυλακι καταλαβαινετε το ποσο εχω δεθει. τωρα δυο μηνες μετα η μανα μου απαιτει να το διωξω. Συνηδητοποιησε οτι δεν το θελει,οτι γεμιζει τριχες το σπιτι,οτι ειναι μεγαλη δεσμευση κλπ. μου ζηταει επιμονα να το διωξω και να βρω καποια λυση αμεσα. Δεν αντεχω παιδια να το διωξω και να το εγκαταλειψω.νομιζω οτι και οικογενεια να του βρω αυτο θα θελει εμενα. sorry αν κουραζω ξερω οτι ειναι δυσκολο να μου προτεινετε καποια λυση αλλα ανοιγω το θεμα για καποια συμπαρασταση και αποψη ![]() ![]() ![]() ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το εγκαταλειψω ![]() ![]() Σας ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όταν δεθείς με ένα τόσο αξιαγάπητο πλασματάκι είναι πολύ δύσκολο να το αποχωριστείς.
Παρόλα αυτά θα σου πω αν πραγματικά δεν μπορείς με τίποτα να την πείσεις (δεν βοηθάει κανένας άλλος; μπαμπάς, θείος, οικογενειακός φίλος κλπ; ) πρέπει να του βρεις μια καλή οικογένεια που θα το αγαπήσει όπως εσύ και θα του χαρίσει μια όμορφη ζωή. |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα πρεπει να αντιμετωπστει σοβαρα διοτι μιλαμε για μια ζωη.Προσπαθησε να εξηγησεις στην μητερα σου οτι σου ειναι αδυνατο να δωσεις το ζωο και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το πεταξεις στον δρομο.Κανε τα αδυνατα δυνατα να το κρατησεις και μην ενδιδεις σε εκβιασμους τετοιου τυπου.Τα εχω περασει στο παρελθον και τελικα επικρατησε η δικη μου επιθυμια,ασε που η μητερα μου που δεν ηθελε στο παρελθον εναν σκυλο που βρηκα εγινε αχωριστη με το σκυλι...
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Δημητρη! Δεν προερχομαι από φιλόζωη οικογενεια και εχω δεχτεί απειρες πιέσεις στο παρελθον! Παρολα αυτά ζεις μαζι με αλλους ανθρωπους και πρέπει να σεβεσαι κ τις δικές τους επιθυμίες. Κακώς δέχτηκε η μητέρα σου το σκύλο εξαρχης εφοσον δεν τον θελει μεσα στο σπίτι! Το θέμα ειναι τί γινεται τωρα: Οι επιλογες που έχεις είναι δυο... Ή την πειθεις ότι το ζώο μένει ή του βρίσκεις οικογενεια. Αν είσαι αρκετα μεγαλος (δε γνωριζζω την ηλικία σου) υπαρχει κ τριτη επιλογή...αποφασίζεις και μένεις μόνος εσύ κ ο σκύλος σου...
Δύσκολα τα πράγματα.... ¨οπως και να έχει κουράγιο και ελπίζω να αποφασίσεις το καλύτερο...
|
||||
|
||||
![]()
καλα ελεος τι θα πει
δεν το θελει??καο τωρα το συνειδητοποιησε?οταν παιρνουμε ενα κατικοιδιο εχουμε την συνειδηση μας δεν κανουμε οτι να ναι εγω πριν 3 μηνες υιοθετησα ενα ημιαιμο και δεν ακουσα ποτε απο κανεναν να πει πως δεν το θελει ειναι ενας αγγελος δεν κανει ζημιες τπτ ουτε ενοχλει και κανεναν και γω τον εκπαιδευω για να μην εχουμε περιεργες συμπεριφορες η το παιρνεις και αναλαμβανεις τις ευθυνες η τοτε μην μπεις καν στη διαδικασια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσπαθω προσπαθω.
ειμαι 24 χρονων αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να μεινω μονος μου ![]() ![]() κατι θα σκεφτω.δεν γινεται να το παρατησω.νομιζω οτι δεν θα μπορω μετα μονο και μονο οτι εγκατελειψα ενα ζωντανο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το σκυλακι μου!! | ErnieBall | Άλλα ζώα | 9 | 23-10-09 18:11 |