|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι με τα τζαμια που μου μεινανε απτο παλιο ενυδρειο(160 λιτρα)
να φτιαξω ενα μικρο κυβο.10-15 λιτρα που θα κρατησει η ενα μονομαχο,η γαριδες, η ενα apple snail.πιο πολυ προς το τελευταιο κλινω,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα. ανοιγω λοιπον το θεμα για να μπορω να γραψω και νακουσω καμια συμβουλη, αν και εχουνε χιλιογραφτει αλλα τεσπα.θα παω να παρω σιλικονες τωρα μαλον και κοφτη για τζαμια γιατι δεν εχω και θα επανελθω. τωρα κανονικα θαπρεπε να το κανω 20 λιτρα αλλα χωρος γιοκ ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |
¶ρχισαν οι απώλειες platy. Φταίει το CO2 ?????????? | batman_gardiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 02-02-09 20:32 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |