|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει καποιος τροπος η καποιο εξαρτημα να ζεσταινω το νερο των αλλαγων γρηγορα;
|
|
||||
|
||||
![]()
θερμοστατης.
|
||||
|
||||
![]()
θερμοσίφωνο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παρτο απο θερμοσιφωνα αλλα μην τα καψεις τα ψαράκια βαλε ένα θερμόμετρο μέσα πρώτα
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω το συγκεκριμενο ενυδρειο σε επαγγελματικο χωρο και δεν εχω θερμοσιφωνα
καποια αλλη λυση ; (βασικα νερο οσμωσης ριχνω οποτες ο θερμοσιφωνας μαλλον δεν θα χρησιμευε) |
|
||||
|
||||
![]()
Toτε η ενα θερμοστατη μεσα στο βαρελι που μαζευεις το νερο η αλλιως πολυυυ αργη αναπληρωση για να μη πεσει αποτομα η θερμοκρασια στο ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]()
να ζεστανεις νερο σε βραστηρα και να συμπληρωσεις στο βαρελι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να ζεστανεις νερο σε βραστηρα και να συμπληρωσεις στο βαρελι
+1! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αψογα
ευχαριστω ολους |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως φέρνω την θερμοκρασία χρησιμοποιώντας νερό από τον ηλιακό, χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα. Νομίζω ότι εφόσον το νερό του θερμοσύφωνα έχει κατανάλωση (συχνή χρήση) δεν υπάρχει θέμα.
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιο θερμαντικό σώμα υπάρχει στο χώρο? Η πιο απλή και ανέξοδη λύση είναι να αφήσεις διπλά το νερό της αλλαγής για κάποια ώρα. Η γνώμη μου επίσης είναι ότι το νερό της αλλαγής είναι καλό να είναι κάπως λιγότερο σε βαθμούς από του ενυδρείου. 2 βαθμούς ας πούμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μ ένα μπρίκι ζεματιστό νερό μες το νερό σου
Το θερμόμετρο (και η εμπειρία) θα σου δείξουν πόσο καυτό νερό χρειάζεται η δεδομένη ποσότητα. Εγώ αυτό έκανα σε μια δυο περιπτώσεις και είδα πως ρυθμίζεται εύκολα μέχρι δεκάτου
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξιφοφοροι αναπνεουν γρηγορα | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 11-06-11 07:16 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ | apolonistis | Bettas | 4 | 31-01-09 14:49 |
απαντηση γρηγορα (λαμπες) | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 30-07-08 22:58 |
ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ | nikos78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 05-03-08 00:33 |
reactor που βουλώνει γρηγορα | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 08-10-04 09:45 |