|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια
απο την κυριακη ηρθα και εγω στην παρεα σας! εχω ενα 50λιτρο ενυδρειο με θαλασσινο νερο . ph =8 no3 = o.im/l nh3-nh4 = o.3m/l po4 = o.1 m/l λαμπα uv ενας κυκλοφορητης μικρος λαμπες τ5 30 w λευκη + 30 w μπλε 4 κιλα ζωντανος βραχος ψαρια : 1 gramma loreto 1 amphiprion clarkii 1 chysiptera parasema εχω το φιλτρο που ειχε αρχικα μεσα ( απλο σφουγκαρι) και ενα μικρο που εβαλα εξτρα . ενεργος ανθρακας και αντιφωσφορο που αλλαζουν καθε 2 μηνες. η ερωτηση μου ειναι εαν πρεπει να βαλω η οχι σκιμμερ. δεν εχω ανεμωνη ουτε καποιο αλλο ασπονδυλο , απλα θελω να βαλω καποια σκουλικακια και μανιταρακια και κανενα πολυποδα και ισως να το εμπλουτισω με διαφορα τετοια . τι λετε να κανω? να βαλω ? και τι μπορω να βαλω μεσα?
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
α/ο & σκιμμερ...να τα παρω? | renuida | Φίλτρανση | 9 | 03-11-10 15:20 |
εσωτερικο σκιμμερ? | GODLIGHT | Φίλτρανση | 13 | 30-08-09 19:58 |
DIY Σκιμμερ | LOUKAS2007 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 10-01-09 18:18 |
sos για σκιμμερ | mixalis | Φίλτρανση | 2 | 25-11-08 07:01 |
Σκιμμερ | chris129 | Φίλτρανση | 19 | 26-07-07 01:39 |