|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω το εξης προβλημα,πριν κανα μηνα σταματησε να δουλευει η μια koralia την εβλαλα την καθαρισα κ ολα ενταξει.την προηγουμενη εβδομαδα ξανα σταματησε την εβλαλα την καθαρισα τιποτα,την εβαλα τρεις μερες στο ξυδι τιποτα παλι δεν δουλευει.τηνεχω περιπου εναμιση χρονο,κ την εχω παρει απο εξω,τι κανουμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν την κρατάς και την έχεις στην πρίζα, νιώθεις τίποτα? καμια δόνηση κάτι?
|
||||
|
||||
![]()
ναι ακουγεται,δεν ειναι εντελως (νεκρη)
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα δεν κάικε κόλησε..
χωρις το μπροστινό κάλυμα δουλευει μήπως? το ιμπελερ το καθάρισες καλά? δοκίμασε να βάλεις το ιμπελερ απο μια άλλη αν έχεις ίδια.. εμενα η τουνζ μου έχουν ένα αξονάκι που εκει πάνω κάθεται, μήπως στράβωσε, ή κάτι τέτοιο? μερικές φορές μπορεί να μπει κάτι και να κολήσει.. αμα το δώσεις μια με το χέρι δεν ξεκινάει?? μπορείς να βάλεις λίγο ψιλό γράσο στον άξονα αν έχεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- εξω απο το νερο μπορω να την δοκιμασω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwstas arta : 19-08-12 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι τοσο χοντρο.. έχει ένα ψιλό ασπρο για γραναζάκια αν έχεις..
ή λίγο ψιλό λαδάκι, απλά το λάδι δεν θα μείνει για πολύ, ενώ το γρασο μένει.. μπορείς έξω απ το νερό, απλά επειδή χρειάζεται το νερό για να ψύχεται, λίγο, ίσα ίσα δοκιμή ας πούμε όχι κανα τέταρτο να δουλεύει εκτός.. (καλού κακού, όχι οτι καίγεται τόσο εύκολα)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hydor Koralia 1 | lariseos | Κυκλοφορία | 12 | 25-11-08 13:19 |