|
|||
|
|||
![]()
Kαλημέρα
![]() Ξέρει κανείς να μου πει αν η ένταση της κυκλοφορίας του νερού επηρεάζει την απόδοση του chiller. Πιό συγκεκριμένα σε αυτό που αγόρασα πρόσφατα προτείνει κυκλοφορία όχι μικρότερη από 400l/h και όχι μεγαλύτερη από 0.3 bar(???). Ρωτάω λοιπόν: όσο μικραίνει η κυκλοφορία λογικά ψύχεται περισσότερο το νερό που περνάει, αντιθέτως όσο μεγαλώνει η κυκλοφορία το νερό ψύχεται λιγότερο περνάει όμως περισσότερο νερό... Πιστεύω πως η απόδοση πρέπει να είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις, είναι όμως έτσι ![]() ![]() ![]() Ξέρει κανείς ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
yiobi ποιο chiller εχεις παρεις???
|
|
|||
|
|||
![]()
SFILIGOI FLITE
www.sfiligoi.it Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος είμαι. (Το έχω από την περασμένη Πέμπτη) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε yiobi εριξα μια ματια στα τεχνικα χαρακτηριστικα του chiller και διχνει στα χαρτια αρκετα καλο. Τουλαχιστον για τις δικες μου απαιτησεις και λιτρα. Ποσο το πηρες και απο που;
|
|||
|
|||
![]()
Από τη Λ. Μαραθώνος "Zoo Planet".
|
|
|||
|
|||
![]()
πόσο το πηρες δεν εγραψες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
760Ε
|
|
|||
|
|||
![]()
ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 760 EURO (ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ )??????????.ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ.ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ ΕΝΑ ,ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|