|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλησπερα και καλη χρονια να εχοθμε, παντα με υγεια!!!
Γιωργος ονομαζομαι και ειμαι νεος στο hobby.. Δεν εχω ασχοληθει με ενυδρειο γλυκου νερου αλλα θα ηθελα να παω κατευθειαν σε θαλασσινου.. Προσφατα προμηθευτικα τον ακολουθο εξοπλισμο απο γνωστο καταστημα της αθηνας. Ενυδρειο Ferplast Dubai 100 (190 lt) Φιλτρο EHEIM ECCO PRO 200 Test νερου Θα ηθελα να σας ρωτησω ποσα κιλα Live Rock θα χρειαστω για τα λιτρα μου και ποσους κυκλοφορητες? Επισης θα ηθελα τα φωτα σας για ενα skimmer, διοτι εχω μπερδευτι λιγακι ![]() Για ψαρια σκεφτομαι Copperband Butterfly Fish, μου αρεσουν πολυ !!! Στο φιλτρο θα μπορουσα να αφησω τα media που εχει (mechanical & biological) η πρεπει να βαλω και carbon? Σας ευχαριστω εκ των προτερων ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεφτομαι για Betta ... 30L | goazila | Bettas | 3 | 02-09-10 18:43 |
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ NANO REEF | asteris_veroia | Nano Reef | 10 | 25-01-10 00:23 |
σκεφτομαι μονο ενυδρεια.... | calmen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-09-07 13:46 |
σκεφτομαι για χαμστερακια για το μελλον... | μελινακι | ¶λλα ζώα | 3 | 23-09-07 10:37 |
σκεφτομαι..... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 21-12-06 10:21 |