|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σήμερα διαπίστωσα ότι τα corydoras sterbai μου γέννησαν και μάλλον εχει καιρο γιατι είδα ένα μικρό πρέπει να είναι λιγων μηνών.
![]() πρέπει να είμαι πολύ τυχερός 3 corydoras πήρα και πέτυχα αρσενικο-θυληκό. |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησει.. ωραιο ειναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος.
Ειδαν κι αποειδαν τα κακομοιρα που δεν τα ειχες σε σωστο αριθμο μινιμουμ ατομων ομαδας και αποφασισαν να διορθωσουν μονα τους την κατασταση ![]() Αντε με τα καλο και τα επομενα.
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα ήθελαν παρέα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει εχω και εχω ενα κοπαδι sterbai για να δουμε θα ειμαι και εγω τυχερος αλλα δεν ξερω μηπως μου τα φανε οι δισκοι.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννητούρια :) | ko$ta$ | Bettas | 37 | 24-09-09 22:25 |
Γεννητούρια!!! | Theokyr | Δίσκοι | 26 | 07-10-05 13:02 |
Γεννητούρια | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 04-10-04 21:20 |
Γεννητούρια!!!! | dim | Ζωοτόκα | 5 | 09-07-04 16:45 |