|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας!
θα ηθελα παρα πολυ ενα θαλασσηνο ενυδρειο εχω ειδη 2(malawi+Tanganyika) αυτο που φοβαμαι περησοτερο απο ολα ειναι η δεη ![]() ![]() θα ηθελα μερηκες γνωμες παιδια??
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κανεις fish olny/fish only with live rock, δεν εχει ιδιετερη διαφορα με του γλυκου νερου.. 2 αντλιες ακομα(σκιμερακι και κυκλοφορητες).. Αν πας για κανενα κοραλακι η κατι απαιτητικο θες αναλογο φωτισμο, με τον φωτισμο ερχεται και εξτρα θερμοτητα οποτε το ανεμιστηρακι δεν θα σου κανει δουλεια, θα θελεις και ψυκτη.. Δεν θα ελεγα οτι η δεη ειναι το μονο θεμα του θαλλασινου παντως.. Αλατια και διαφορα προσθετα που ισως χρειαστουν απο μονα τους ειναι ενα καλο ποσο, το στησιμο του επισης θελει καποια χρηματα (και απο αποψη εξοπλισμου αλλα και στοκαρισματος). Οσα ομως ειναι τα κουσουρια του(εξοδα) τοση και αλλη τοσο ειναι η γλυκα του!! Αν αποφασισεις να το κανεις, καλη επιτυχια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρηστω για της πληροφωρειες σου!!θα ηθελα μερικες συμβουλες ακομα αν γηναιτε!οπος για τα λιτρα δεν θελω ουτε πολυ μεγαλω αλλα οχι κ μικρο ηδανηκα???μπορο να ξεκηνησο μονο με ψαρια κ μετα να γηνει reef?
|
|||
|
|||
![]()
Στη περιοχή σου λογικά ακόμα και με ΜΗ δεν θα χρειαστείς ψυκτικό. Αλλά υπάρχουν και οι λύσεις led που δεν θα παρέχουν θερμότητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη μπορο να κανω τον φοτησμο ολο με led??
το ενα μου το ενυδρειο τ εχω με led αλλα δεν εω τηποτα απετιτικο μεσα ![]() οταν λες (Στη περιοχή σου λογικά ακόμα και με ΜΗ δεν θα χρειαστείς ψυκτικό)τι ακριβος εννωης?οτι δεν εχουμε πολλες ζεστες??αν ναι εχω αυτο το πλεονεκτιμα ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μπορείς να έχεις απαιτητικό ενυδρείο με led μόνο. Αλλά led και όχι ταινίες
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι λεντοταινιες?Γιατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
για τα kelvin οχι λεντοταινια??
βρηκα ενα σκιμερ που δουλευει με αεροαντλια στα 50ευρω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται πόσα λίτρα θα κάνεις.Τα skimmer αυτού του τύπου είναι για αρκετά μικρά θαλασσινά.
|
||||
|
||||
![]()
μεχρει ποσα λιτρα θα μπορουσε να κανει δουλεια ενα τετοιο σκιμερ?
|
|||
|
|||
![]()
Απλά γιατί δεν θα έβαζα ποτέ ταινία για βασικό φωτισμό σε απαιτητικά κοράλια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την λεντοταινία θα συμφωνήσω με τον Νίκο.Αν πάς σε softies και για λίγα lps τότε ίσως σου κάνουν δουλειά!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας!
λεω να αγωρασο ενα ενυδρειο 46 λιτρα κυβος κομπλε με σκιμερ φηλτρο κ 2 λαμπες απο 18βαττ η μια!!θα ηθελα να μου πειτε τι μπορο να βαλω σ αυτα τα λιτρα?? ειμαι λιγω ασχετος με τα αλατια!! μου αρεσει πολυ αυτοhttp://www.eco-divers.com/galleries/...+fish.jpg.html θα ηθελά κ αλλες πρωτασεις!! μυπως θα μπορουσε να γυνη νανο reef??
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα ψαρακια τρωνε αμφιποδα και κοπιποδα απο τον βραχο και πρεπει να ειναι μεγαλο το συστημα να εχει μεγαλη ποσοτητα βραχου για να συντηρισεις εναν μανδαρινο αλλιως ..
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
τα μονα που καταλαβα ηταν τα νεμο
![]() ![]() ![]() ![]() μηπος δεν αξηζει τα λεφτα (γυρω στα 200 ευρω)????
|
||||
|
||||
![]()
αξιζει να ενα μικρο reef αλλα εχει και αυτο τις ιδιαιτεροτητες του ,200 τι εχει;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο εχει τοσο!!!
μπορεις να μου πεις τι αλλο θα μπορουσα να βαλω μεσα???δηλαδη τι επιλογες εχω?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και απο κοραλακια δες εδω http://www.liveaquaria.com/product/a...cfm?c=597+2790 ![]() γαριδουλες http://www.liveaquaria.com/product/a....cfm?c=497+525 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω μπερδευτη πολυ ασχημα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου είναι να ψάξεις κάτι σε μεταχειρισμένο. 200 ευρώ για 50 λίτρα; Πολλά!!!
|
||||
|
||||
![]()
να βαλω αγκελια δηλαδη?
ναι οντος 200 για ουτε 50 λιτρα ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έτοιμη η παρουσίαση και του δικού μου | Παπαδόπουλος Κώστας | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 24-05-07 13:43 |