|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
φαντάζομαι πως ναι
![]() γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα τα τέστ της (ούτε σκόνες με κουταλάκια ούτε διάφορες αναμονές κλπ) και απο αποτελέσματα κανένα πρόβλημα ποτέ αλλά αυτό το Ph μου σπάει τα νεύρα μπορεί να φταίω εγώ.... αλλά απο 7,2 7 6,8 και 6,6 εγώ δεν ξεχωρίζω διαφορά καμία ίσως αν είχα 4 δείγματα διαφορετικά να τα διέκρινα αλλά με το δείγμα στο ένα χέρι και την έγχρωμη καρτέλα για σύγκριση........όλα ίδια μου φαίνονται έχετε υπόψιν κάποια άλλη μάρκα που σε αυτήν την περιοχή τα χρώματα να είναι πιο διαφορετικά???????? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquarium-bbs.de/drta/jbl-ph45.htm ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πολυ ευστοχο το θρεντ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν παιρνετε ενα ph pen να κανετε την δουλεια σας? Απο δεκα ευρω εχει στο ebay. Mετα τερμα τα βασανα......
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο αξιόπιστα είναι??? Και αν έχεις άποψη ποια εταιρία να προτιμήσουμε???
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κι εγώ το υγρό τεστάκι της sera αλλά νομίζω πως από 7 εως 8,5 είναι μαντεψιά τελείως.
Τι είναι το ph pen που προτείνει ο φίλος? edit: Ok, είδα τι είναι. Είναι όμως αξιόπιστα? Πάντως φαίνεται πολύ καλή λύση |
|
||||
|
||||
![]()
το καλό είναι ότι δεν έχω αχρωματοψία τελικά
![]() θα πάρω ph pen λοιπόν μέτρηση ph ανα 0,5 βαθμούς τι νόημα έχει??? |
|
||||
|
||||
![]()
Aν διαθετεις κατι παραπανω δες αυτο http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29951
Σε αυτο αλλαζει και ηλεκτροδιο και δεν το πετας οταν τα παιξει (σιγουρα τα παιζουν ολα καποια στιγμη) http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29954
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να πω οτι με δυσκολεψε καποια στιγμη να δω το ph μου που ειναι 7,5.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μπουκαλακι στα ΑPi το κραταμε και το κοιταμε με φοντο το ασπρο χαρτακι με τις διαβαθμισεις στις τιμες και σε πολυ καλα φωτιζομενο χωρο.
|
||||
|
||||
![]()
εννοείται
όλα τα τέστ που έχουν να κάνουν με χρώμα άλλωστε αλλά διαφωνείς ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις το 7,2 απο το 7 και το 6,8 ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενδεχεται να παιζει ρολο και η παλαιοτητα του τεστ. Σε ενα ληγμενο τεστ KH πoυ ειχα, η διαφορα του χρωματος ειχε γινει αναπαισθητη.
|
||||
|
||||
![]()
σωστό κι αυτό που λές (όπως συνήθως άλλωστε)
αλλά Σπύρο μου εδώ μιλάμε ότι ακόμα και το χαρτί που είναι για να συγκρίνεις με το δείγμα έχει πολύ μικρή διαφορά χρώματος απο βαθμίδα σε βαθμίδα πόσο μάλλον να πρέπει να συγκρίνεις και δείγμα νερού ενυδρείου με αυτό το χαρτάκι βασικά το θέμα το έκανα μήπως έχω εγώ δυσχρωματοψία ......... και κατέληξα να αγοράσω Ph Pen ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γαματο το test pen.εγω εχω υγρα τεστ της τετρα και καμμια φορα ψιλοδυσκολευομαι αν και σε γενικες γραμμες δεν σε μπερδευουν τα συγκεκριμενα.αλλα θα το σκεφτω σοβαρα για το pen...
ωραιος Σπυρο... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
Γνωρίζει κανείς; | flying_guardian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 29-03-08 21:29 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |