|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχουν ενα μαυρο στιγμα στην ουρα αυτο σημαινει ότι ειναι εγκυες?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι φίλε μου αμα δεις προσεκτικά θα δεις ένα τριγωνάκι όπου να νε θα σκάσουνε
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιο μερος ακριβως θεωρεις ουρα??
καταλαβαινουμε οτι ειναι εγκυες οταν εχουν μαυρο στην κοιλια και αρχιζουν να φουσκωνουν |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς στην ουρά; Δεν ειναι αυτο δειγμα εγκυμοσύνης. Στην κοιλια ισχυει αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
τι τριγωνακι θα δει φιλε μου??τι εννοεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισχυει αυτό που λεει. Οπως είναι το στομαχι προς το τελος της εγκυμοσύνης σχηματίζεται πιο εντονα ενα μαυρο τριγωνο το οποίο είναι τα μικρα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι 3 θυληκες εχουν στην ακρη προς την ουρα ενα μαυρο στιγματακι αλλα δεν ειναι φουσκωμενες ακομα..απλα εχουν αυτο το σημαδι
------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faceck : 20-06-11 στις 13:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγκυες ειναι . σε λιγο καιρο θα εισαι μπαμπας...
|
|
||||
|
||||
![]()
καθεται κατω η ετσι φαινεται??
ειναι φουσκωμενη παντως οποτε μπορει συντομα να γινεις μπαμπας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αυτη ειναι εικονα απο το νετ παντως ετσι ειναι φανταστειτε το στιγμα που εχουν .. χωρισ να ειναι φουσκωμενες βασικα μονο η μια ειναι λιγο πιο φουσκωμενη απο τις αλλες..και όχι δεν καθονται στον βυθο συνηθως πανε σε ολο το ενυδρειο!! ο kesanis μου τις εδωσε και ειναι comple ενω απο πετ σοπ που ειχα παρει 2 γκαπακια μου ειχαν πεθανει σε 2 μερες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρο στιγμα σε μονομαχο | GrayFox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-05-11 09:31 |
μαυρο πλεξιγκλας! | stavaigi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 18-12-10 20:16 |
ασπρο στιγμα κατω σαγονι | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-07 21:58 |
Προβλιματικες Γκαπινες: | xaris1974 | Ζωοτόκα | 3 | 24-01-06 23:23 |
δεν μπορω να σκοτωνω αλλες γκαπινες..... | iraklis | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-05 09:26 |